Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Atletism – Vrâncenii, între protagoniștii Concursului Național ”Dorin Melinte”!

 

  • Au concurat sportivi de la CSS Focșani, CS Unirea și LPS Focșani

           Concursul Național de sală la atletism ”Dorin Melinte” de la Bacău, de la sfărșitul săptămânii trecute, a avut la start și sportivi de la cluburile vrâncene. De la CS Unirea Focșani, profesoara Rodica Pendus a avut în concurs mai mulți sportivi care au ocupat locuri pe podium. La 1500 metri junioare 1, Ana-Maria Olaru s-a clasat a doua, ca și Ștefan Serea și Ana Tontu la aruncarea greutății, juniori 2. Tot la greutate, junioara 3 Alexandra Gheorghiță a terminat concursul pe locul al treilea, iar Mihai Daniel Jercan, pe poziția șasea.

Adjudenii de la CS Atletic au ocupat un loc 2 la aruncarea greutății prin Giorgia Marin, eleva reputatului profesor Gheorghe Catrinescu având o aruncare de 1,20 metri. Alt grup de sportivi din Adjud, dar de la secția CSS Focșani, au concurat cu bune rezultate la 200 metri: Robert Neacșu, locul 3, cu 34,52 secunde, Alin Clatea, locul 4 cu 25,29 secunde, George Adam, locul 10 cu 26,71 secunde și junioara 3 Elena Dragomir, cu 33,60 secunde. George Adam, elev al profesoarei Camelia Petrea este performer la aruncarea greutății, dar se dovedește a fi și un bun sprinter. Ceilalți adjudeni de la CSS Focșani sunt antrenați de profesorul Sergiu Crăciun, care nu a renunțat la antrenorat după ce a fost numit director al Liceului cu Program Sportiv Focșani.

La 200 metri, de la LPS Focșani a alergat Andrei Popoiu, pregătit de profesorul Gabriel Alexandrescu și care a încheiat cursa în 25,96 secunde, timp cu care s-a clasat pe locul al șaptelea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?