Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

VIDEO și FOTO: Cinci autovehicule implicate în accidentul de la Adjud; o femeie a murit

Sosesc noi informații de la accidentul care a avut loc în această seară, în jurul orei 18.00, la Adjud. Conform reprezentanților ISU Vrancea, sunt 5 autovehicule implicate, iar o persoană încarcerată „prezintă leziuni incompatibile cu viața”. Pompierii intervin cu 3 echipaje, cu 1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială de intervenție şi 1 ambulanță SMURD. Reprezentanții IPJ Vrancea au confirmat că „a rezultat decesul unei femei, conducător auto”. Conform polițiștilor, alte două persoane au fost rănite. Traficul a fost reluat alternativ pe sensul Bacău-Focșani.

UPDATE:

O persoană și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs pe DN2 E85

Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit astăzi, 20 ianuarie, în jurul orei 17:55, la un accident rutier produs pe  DN 2 E85, la ieşirea din municipiul Adjud spre Focșani (km 4). În accident au fost implicate 5 autoturisme, în care aflau 6 persoane. În urma impactului, au rezultat trei victime, dintre care una rămasă încarcerată.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje de pompieri cu: 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD şi 1 autospecială de intervenție, precum şi 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea  (SAJ). 

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea unei persoane aflată în stare de inconștiență rămasă blocată într-unul dintre autoturisme. Din nefericire, victima, de sex feminin, a suferit leziuni incompatibile cu viața. 

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele neîncarcerate, respectiv o persoană de sex masculin, care a suferit multiple traumatisme. Pacientul a fost transportat cu ambulanța SMURD la U.P.U Focșani. Cealaltă victimă, de sex masculin,  a fost preluată de un echipaj SAJ.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?