Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Accident în zona Vâlcele; două mașini s-au ciocnit frontal

Polițiștii Biroului Rutier Focșani intervin la un accident rutier sesizat prin apel 112.
Conform primelor date, în zona Vâlcele, 2 autoturisme au intrat în coliziune frontală, rezultând 2 victime, din care una încarcerată.

IPJ Vrancea

UPDATE:

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul unuia dintre conducătorii auto rezultatul a fost 1,11 mg/L alcool pur în aerul expirat.

IPJ Vrancea

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focșani au intervenit astăzi, 05 ianuarie, în jurul orei 22:45, la un accident rutier produs pe str. Vâlcele din municipiul Focşani. Două autoturisme, în care se aflau 6 persoane (3 adulți şi 3 minori) , au intrat în coliziune. În urma impactului o persoană a rămas încarcerată iar alte 3 persoane, printre care şi 2 minori, au fost rănite.
Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje de pompieri cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD şi 1 autospecială de intervenție, precum şi 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ).
Echipajul de descarcerare a acționat pentru descarcerare unei persoane de sex masculin rămasă blocată într-unul dintre autoturisme. Victima, politraumatizată în urma accidentului rutier, a fost predată în stare conștientă unui echipaj SAJ, care a transportat-o la spital.
Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele neîncarcerate, respectiv o persoană de sex masculin, în vârstă de 15 de ani, aflată în stare de conştiență, care a suferit traumatisme la membrele superioare şi inferioare. Pacientul a fost transportat cu ambulanța SMURD la U.P.U Focșani.
Alte 2 persoane, o femeie şi un copil, au fost preluate de un echipaj SAJ.
Totodată, pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.

ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?