Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Cele mai bune jucării Bakugan de cumpărat în 2020

Jucăriile Bakugan, denumite Bakugan Battle Brawlers, sunt figurine de acțiune inspirate de o serie și un joc de aventuri anime japoneze-canadiene. Jocul este despre cărți și bile care se transformă în creaturi precum dragoni și alte elemente ale naturii. Jucăriile Bakugan sunt concepute pentru a fi colecționate în cadrul francizei Bakugan. Copiii și fanii pot alege de la seturi Starter până la elemente și accesorii unice, precum arena de luptă și lansatorul.

Cum să alegeți o jucărie Bakugan pentru copilul dvs?

Luați în considerare următoarele puncte înainte de a planifica să cumpărați jucării Bakugan pentru copiii dvs.

  • Vârstă: fiecare jucărie Bakugan și set de pe piață menționează limita de vârstă. Unele jucării pot prezenta pericole de sufocare sau pot fi prea complicate pentru copiii mai mici. Deci, cumpărați un produs care se potrivește vârstei copilului dvs.
  • Preferința copilului: cumpărați personajele care îi plac copilului dvs. Puteți să vă observați copilul în timp ce se joacă sau urmăriți seriale și să înțelegeți ce îl fascinează.
  • Buget: bugetul va determina alegerea dvs. Verificați gama de prețuri și încercați să cumpărați cea care se potrivește bugetului dvs.

Copiii se pot juca împreună și se pot distra cu jucăriile Bakugan și jocurile online. Această listă cu cele mai bune jucării Bakugan și sfaturi pentru ghidul de cumpărare vă pot ajuta să obțineți jucăria potrivită care să vă entuziasmeze copilul.

Dacă copilul dvs. iubește această serie și îi plac figurinele, atunci iată lista celor mai bune jucării Bakugan.

Cele mai bune jucării Bakugan

1. Bakugan Ultra, Dragonoid, Figurină de acțiune de colecție 

Bakugan Ultra Dragonoid este o creatură feroce care suferă o transformare epică. Acest set de jucării include un Bakugan ultra, două BakuCores, o carte de personaje și o carte de abilități. Este o figură înaltă, care măsoară 6,4 x 9 x 3. Este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între șase și opt ani.

2. Bakugan Battle Pack, 5-Pack

Oferiți copilului această jucărie de luptă Bakugan, pentru a începe colecția lor de jucării Bakugan. Acest pachet conține două Bakugan Ultra feroce, trei Bakugan, zece BakuCores puternice, cinci cărți de caractere și cinci cărți de abilitate. Este un set de jucării Bakugan pe care copilul tău trebuie să-l integreze în jocul Baku și să intre pe Planeta Bătăliei complet echipat.

3. Bakugan Battle Arena

Acest joc de societate oferă copilului dvs. posibilitatea de a trece la nivelul următor. Battle Arena este o etapă supremă pentru luptele Bakugan. Jocul vine cu un Bakugan Battle Arena, un Bakugan exclusiv, două BakuCores, o carte de abilitate și o carte de personaje. Acest set este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între cinci și șapte ani.

4. Bakugan Starter Pack, 3 Pack

Pachetul Starter Bakugan include tot ce are nevoie copilul dvs. pentru a înfrunta bătălia. Vine cu două Bakugan Ultra, două Bakugan, șase BakuCores, trei cărți de abilitate și trei cărți de personaje. Este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între șase și opt ani.

5. Bakugan, Battle Brawlers Starter Set

Acest set este o modalitate minunată pentru orice fan Bakugan de a-și dezvolta colecția. Pachetul Battle Brawler conține un Bakugan, două Bakugan Ultra, șase BakuCores, 40 de cărți de cărți și trei cărți de caractere. Fiecare bilă Bakugan se transformă într-o figurină acerbă și necesită secvența potrivită pentru a se închide. Acest set este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între cinci și șapte ani.

6. Bakugan Ultra, Trox, Creatură transformabilă de colecție

Intrați pe un câmp de luptă Bakugan cu creatura mega-puternică Trox. Acest set este destinat copiilor cu vârsta peste șase ani. Pachetul vine cu un Bakugan Ultra, două BakuCores, o carte de caractere și o carte de abilități. Există peste 100 de Bakugani de colecționat din primul sezon, iar Trox este unul dintre ei.

7. Bakugan, pachetul Battle 5, Ventus Phaedrus și Pyrus Hydranoid

Acest set de pachete de luptă are cinci colecții Bakugan cu cărțile necesare pentru a începe lupta cu prietenii. Există două Bakugan Ultra, trei Bakugan, zece BakuCores puternice, cinci cărți de abilitate și cinci cărți de personaje. Rulați cele două personaje Bakugan Ultra feroce, Ventus Phaedrus și Pyrus Hydranoid, pe cardul metalic pentru a le deschide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?