Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Sediu nou pentru Primăria Câmpineanca

Primăria Câmpineanca va avea un nou sediu. Asocierea Lancris Prod SRL și Hugebo SRL a câștigat licitația organizată pe SEAP privind elaborare servicii de proiectare la faza: proiect tehnic, detalii de execuție, caiete de sarcini, documentație tehnică necesară în vederea obținerii avizelor/ acordurilor /autorizațiilor, servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul „Construire primărie, comuna Câmpineanca, județul vrancea”.

Serviciile de proiectare includ realizarea proiectului tehnic, prin întocmirea proiectului tehnic, detaliilor de execuție, caietelor de sarcini, documentației tehnice autorizație de construire, documentație tehnică necesară în vederea obținerii avizelor/ acordurilor /autorizațiilor și servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pe toată perioada lucrărilor.

Construcția va avea regim de înălțime P+1, o suprafață construită de 302,45 mp și o suprafață construită desfășurată de 604,90 mp. Valoarea achiziţiei este estimată la peste 2 milioane de lei.

Primarul comunei Câmpineanca, Tudorel Ivan, a anunțat că pe lista de investiții care vor fi demarate în perioada următoare se mai află: Construire cămin cultural – 600.000 Euro-finanțare CNI; Construire baza sportivă în Comuna Câmpineanca, Județul Vrancea – 200.000 Euro-finanțare CNI; Realizare stație de epurare și alimentare cu apă cartier Tudor Vladimirescu în Comuna Câmpineanca, Județul Vrancea-500.000 Euro-finanțare CNI.

Totodată, primarul Ivan Tudorel a anunțat că a finalizat proiectul privind înființarea și distribuția de gaze naturale în comuna Câmpineanca. Valoarea investiției este de 1.515.340.11 lei și este realizat de socioetatea Gazmir Iași, specializată în rețele de alimentare cu gaze naturale. „O investiție deosebit de importantă și necesară comunității este proiectul de înființare distribuție gaze în comuna Câmpineanca, proiect pe care l-am finalizat cu ajutorul societății Gazmir Iași. În prezent avem în derulare proiectul de investiții «Extindere a rețelei de alimentare cu gaze naturale în toata comuna Câmpineanca» în valoare de 2.011.315,43 lei. Prin intermediul acestui proiect toate locuințele din Cîmpineanca vor fi racordate la rețeaua de alimentare cu gaze naturale“, a spus Ivan Tudorel.

Edilul șef din Câmpineanca a precizat că în prezent se lucrează la proiectele de reabilitare și asfaltare a străzilor din localitate. ,,Este vorba de două proiecte pe care administrația locală le are în derulare care înseamnă asfaltarea a 17 kilometri de străzi, mai exact înseamnă asfaltarea a 48 de străzi”, a afirmat primarul comunei Câmpineanca Tudorel Ivan. Finanțarea este asigurată prin AFIR. Lucrările constau în scarificarea şi reprofilarea mecanică cu autogrederul, împietruirii existente, realizarea stratului de balast cu aşternere şi compactare mecanică, realizarea stratului de piatră spartă amestec optimal cu aşternere şi compactare mecanică, turnarea a două straturi de asfalt. Pentru evacuarea apelor au fost prevăzute execuţia de podeţe transversale tubulare, podeţe laterale tubulare. Totodată, pentru asigurarea scurgerii apelor s-au prevăzut execuţia de şanţuri neprotejate, iar în zona podețelor tubulare se vor amenaja camere de cădere împreună cu șanțuri pereate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?