Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VIDEO și FOTO! Incendiu VIOLENT pe strada Prof. Constantin Stere din Focșani; trei case afectate!

Un incendiu a izbucnit în această seară la trei case de pe strada Prof. Constantin Stere din Focșani. Conform proprietarului casei de unde a pornit incendiul, cauza ar fi un coș de fum neizolat corespunzător.

La stingerea incendiului au intervenit cinci echipaje de pompierii din Focșani, cu autospeciale de stingere cu apă și spumă și de descarcerare.

Proprietarul imobilului de la care a pornit incendiul a spus că în casă se aflau trei persoane: ,,Trei persoane eram. Am aprins focul și cred că a sărit o scânteie, ceva. Nu-mi dau seama. S-a întâmplat…”, spune omul cu ochii aproape în lacrimi. ,,Casa mare nu este locuită de ceva ani. Nu știu unde sunt proprietarii. Arde și acolo. Au intrat pompierii”, a declarat un vecin.

Pe toată strada a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică.
În acest moment se lucrează la lichidarea incendiului.

„5 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin pentru stingerea unui incendiu în municipiul Focşani. Forțele de intervenție acționează cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție şi salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare şi 1 ambulanță SMURD. Incendiul se manifestă la acoperișul a 3 imobile de pe str . Prof. C.Stere, pe o suprafață de 400 mp. La această oră incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidarea acestuia.”

UPDATE! „Actualizare info: incendiul a fost lichidat în jurul orei 21:00. Au ars: 400 mp de acoperiș construit din lemn şi învelitoare din tablă şi plăci de azbociment de la 3 locuințe şi anexe. Cauza probabilă: jar sau scântei de la un cos de fum deteriorat”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?