Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

O TÂNĂRĂ a băut bine, apoi a spart geamurile secției de poliție din Goleşti


O tânără din comuna Golești, Silvica Florina C., în vârstă de 20 de ani, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Mai exact, ea a spart geamul ușii de acces în Secția de Poliție Golești, geamul de la biroul șefului de secție, dar și un geam al unei autospeciale de poliție.
    Fapta a fost comisă în seara zilei de 14 august 2014, în jurul orei 19.40. Tânăra s-a gândit că are de depus o plângere, motiv pentru care s-a îndreptat către Secția de Poliție din localitate, însoțită fiind de un bărbat. Pe drum, tinerei i s-a făcut sete, așa că s-a abătut pe la un magazin, de unde a cumpărat două peturi de câte 2,5 litri cu bere, din care evident că a și băut. În momentul în care a ajuns la Secția de Poliție și a văzut că niciun om al legii nu este prin preajmă, tânăra s-a enervat, a luat câteva pietre și a început să arunce în geamuri, pe care le-a și spart.
    Audiată fiind, ea nu a negat comiterea faptei, explicând că s-a supărat că nu a găsit pe nimeni pentru a putea depune plângerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?