Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

VIDEO și FOTO! UPDATE! Autobuz rămas blocat în apă, în pasajul Vâlcele din Focșani. Subsoluri inundate la DSP și Inspectoratul Școlar

Două echipaje cu un autocamion și o autospecială de primă intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, intervin pentru evacuarea unui autobuz rămas blocat în pasajul Vâlcele. În autobuz se află doar conducătorul auto.

Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervine cu o autospecială pentru evacuarea apei din subsolul Inspectoratului Școlar.

UPDATE! În urma ploilor abundente din această dimineață, mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Anghel Saligny” al județului Vrancea au intervenit pentru limitarea și înlăturarea efectelor produse de acumulările mari de apă, astfel:
– 2 echipaje au intervenit pentru evacuarea unui autobuz din pasajul Vâlcele și un autoturism de pe strada Panduri, fiind blocate în apă (în autobuz se afla doar conducătorul auto);
– 6 echipaje au intervenit pentru evacuarea apei din subsolurile Direcției de Sănătate Publică, Inspectoratului Școlar, un bloc de locuințe de pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Focșani, un beci și o curte din orașul Panciu și o curte din localitatea Fitionești.
De asemenea Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Adjud, Pufești, Sihlea și Bordești au intervenit pentru evacuarea apei din mai multe curți. 
Comunicat ISU Vrancea, 8 octombrie 2020

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?