Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Bărbatul care a furat o mașină, pus sub control judiciar


Bărbatul din Răstoaca, reținut joi pentru că a furat o mașină, pe care a condus-o fără permis, nu a mai fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Asta pentru că procurorul de caz a dispus în cazul său măsura controlului judiciar. Mașina a furat-o în noaptea de 13/14 aprilie. „La data de 14 aprilie a.c., polițiștii din Nănești au fost sesizați de un bărbat din comuna Răstoaca, despre faptul că în noaptea de 13/14 aprilie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul parcat pe islazul de lângă podul de peste râul Milcov ce traversează DN 23, circulând cu acesta aproximativ 7-8 km, după care l-au abandonat-o într-un șant, în apropierea haltei Boțîrlău. În urma activităților specifice efectuate cu operativitate, a fost depistat un bărbat din comuna Răstoaca, principalul bănuit de săvârșirea faptei, care nu posedă de permis de conducere”, au transmis polițiștii prin intermediul unui comunicat de presă.
    Steluță S. are un cazier impresionant, numele lui apărând pe portalul mai multor instanțe de judecată și nu în calitate de parte vătămată, ci de inculpat. Bărbatul a fost liberat condiționat în septembrie anul trecut, după cum se arată pe site-ul Judecătoriei Focșani, după ce a fost condamnat la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru viol. Fapta a comis-o în județul Vaslui și a fost condamnat în martie 2014. 
Presa din Vaslui scria la momentul condamnării că fapta s-a consumat în 2009, victimă fiind o bătrână care a murit înainte ca bărbatul să ajungă la pușcărie. Bărbatul avea atunci 24 de ani. A băut la un birt dintr-un sat, apoi a decis să meargă la o bătrână cu scopul de a-i fura de prin casă. A bătut în geam, iar femeia, crezând că o caută fratele ei, a deschis ușa. A împins-o într-o încăpere și, după ce a trântit-o pe un pat, a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el. La un moment dat, bătrâna a început să strige după ajutor. Individul s-a folosit de o cârpă și niște hârtie igienică pentru a-i acoperi gura, împiedicând-o astfel să țipe. După ce și-a satisfăcut poftele bolnave, a început să cotrobăie prin casă după bani. Cum nu a găsit sume prea mari, s-a mulțumit cu patru lei, ce se aflau pe plita sobei și a dispărut în beznă. El a mai fost condamnat și pentru furturi, distrugere și altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?