Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Cum să fii feminină în sezonul rece

Este adevărat că feminitatea ține de atitudine, însă ca să obții efectul  maxim din această calitate, ai nevoie și de puțin ajutor vestimentar.

În sezonul rece, cu toții tindem să ne orientăm către confortul termic și alegem haine groase și practice în detrimentul celor rafinate, care nu sunt la fel de călduroase. Totuși, femeile ar trebui să aibă grijă la stil chiar dacă temperaturile sunt mai scăzute și precipitațiile mai abundente. Pentru că imaginea este cea care generează prima impresie.

Atunci când mergi la birou, trebuie să ai o ținută impecabilă. Când ai întâlnire cu fetele sau cu iubitul, trebuie să fii în continuare elegantă și sexy. Când mergi la shopping, din nou, trebuie să porți haine confortabile dar cool în același timp.

Ce piese să alegi pentru a-ți accentua feminitatea

Categoric, rochii! Rochiile sunt cele mai rafinate piese din garderoba feminină, sunt ușor de abordat în ținute și îți subliniază feminitatea. Însă, în sezonul de toamnă-iarnă nu mai poți alege acele modele romantice, din materiale vaporoase sau piesele sexy, cu bretele fine și decolteuri adânci.

Acum este momentul să faci o selecție dintre modelele de rochii de la Fashion Days pentru sezonul rece. Vei găsi diferite variante de croieli, materiale, culori adaptate anotimpului pe care îl traversăm. Rochii petrecute, modele cu mâneci lungi sau variante tip hanorac sunt disponibile pentru diverse stiluri și potrivite în ocazii diferite.

De exemplu, pentru birou poți alege o rochie petrecută, cu croiala pe linia corpului, într-o nuanță sobră, pe care să o poți cu botine cu toc gros. Pentru o seară în oraș, poți opta pentru o rochie stil boho, cu imprimeu floral, alături de o pereche de cizme înalte, din piele. Sau pentru o sesiune de cumpărături la mall, poți miza pe confortul unei rochii-hanorac și a unei perechi de bocanci sau chunky trainers.

Accesoriile punctează rafinamentul ținutei

Ținuta fără accesorii este precum mâncarea fără sare. Nu poți sublinia stilul fără ajutorul accesoriilor potrivite. În colecția Calvin Klein vei găsi o varietate de accesorii cu care să îți completezi ținutele în acest sezon.

Gențile rigide, micro sau mari, punctează eleganța unei ținute office sau a unui ansamblu vestimentar pentru seară. Alege modelul în funcție de situație și moment al zilei.

Ceasul este o bijuterie care insuflă rafinament. Alege-l în concordanță cu personalitatea ta – masiv sau fin, sport sau stil bijuterie, cu cadran supradimensionat sau minuscul, cu brățară sau curea.

Bijuteriile, de asemenea, sunt cele care dau nota de feminitate și eleganță unei ținute, mai ales acum, când piesele vestimentare alese au ca reper principal confortul. Completează ținuta cu o pereche de cercei mari, un colier fin sau o brățară cu detalii evidente. Însă nu exagera! Cea mai simplă și mai sigură regulă este să alegi o singură bijuterie statement… și vei străluci!

Abordează sezonul rece cu încredere, alături de piesele potrivite și rămâi o apariție remarcabilă, indiferent de vreme!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?