Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Consiliul Județean Vrancea: Prețul lucrărilor la Prefectura Putna nu a fost dublat niciodată!

Presa plătită de ani buni pentru a denigra activitatea administrației județene a lansat în spațiul public o nouă dezinformare inacceptabilă, aducând de această dată grave acuzații referitoare la o presupusă dublare a prețului contractului pentru executarea lucrărilor la fosta Prefectură Putna.

Reabilitarea imobilului monument istoric Prefectura Putna a fost pentru Consiliul Județean Vrancea o provocare majoră, încheiată cu succes, la fel ca reabilitarea Teatrului Municipal ”Mr. Gh. Pastia” Focșani. Realitatea este următoarea: Consiliul Județean Vrancea a dat în judecată SC VEGA 93 SRL tocmai pentru că autoritatea județeană a refuzat să majoreze prețul și pentru că firma nu a finalizat lucrările în cadrul contractului, litigiul aflându-se în acest moment pe rol.

Opinia publică trebuie să afle că SC VEGA 93 SRL, în calitate de antreprenor general, a refuzat să continue lucrările la acest obiectiv încă din anul 2012, motivat de faptul că prețul a crescut de la data semnării contractului și că nu poate realiza proiectul în limitele sumei contractate. De aceea, Consiliul Județean a și reziliat contractul cu SC VEGA 93 SRL și a acordat restul de executat altei firme.

Nu avem în intenție să predăm lecții de etică jurnalistică, dar oricine poate constata că acest articol este plin de manipulări care intenționează să ducă în derizoriu activitățile administrative, care nu au legătură cu lupta politică !

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?