Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO: Reţete delicioase pentru pofticioşi Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte


www.inbucatariilelumii.wordpress.com

Ingrediente:
antricot de vită 350 g
roșii cherry 100 g
salată verde 30 g
unt 20 g
rozmarin
sare
piper
ulei de măsline
ardei iute 5 g

Mod de preparare:
Antricotul de vită se crestează și se condimentează cu piper, apoi se sărează și se pune pe grătar. Roșiile cherry se pun pe grătar alături de carne. Se adaugă ardeiul iute tăiat felii. După ce s-a fript carnea pe grătar, se pune într-o tigaie și se presară rozmarin și puțină sare. Peste carne se adaugă untul tăiat cubulețe și toarnă uleiul de măsline, apoi se pune tigaia în cuptor puțin, până ce se topește untul.
Se servește cu salată verde, roșii cherry coapte pe grătar și ardei iute, alături de un vin roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?