Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

L-ați văzut? Bărbat de 51 de ani din Tulnici, DISPĂRUT de lunea trecută

Polițiștii vrânceni caută un bărbat, în vârstă de 51 ani, care la data de 14 septembrie a.c. a plecat voluntar din comuna Tulnici și nu a mai revenit la domiciliu nici până în prezent. Valerică Caba figurează în evidențele medicale cu probleme psihice și nu este prima dată când recurge la astfel de gesturi. A trecut mai bine de o săptămână de când vărul bărbatului dispărut, Gheorghiță Gunea, nu mai știe nimic despre bărbat. „Lunea trecută a plecat dimineață de acasă, din Tulnici. Locuia singur. Când a plecat era îmbrăcat în haine de armată: șapcă, tricou, pantaloni scurți, șosete lungi negre și încălțăminte de culoare neagră, iar în spate avea o geantă mare albastră. Este bărbos. Are 51 de ani.

I-au murit părinții în urmă cu un an și două luni, de atunci nu și-a mai laut nici măcar tratamentul, pentru că era bolnav de ani de zile, are pensie de handicap. Era mereu închis, dar nu și violent. A mai plecat și în urmă cu două săptămâni, trei, a ajuns pe la Greșu, dar s-a întors a doua zi. Acum lipsește de mai bine de o săptămână. Am anunțat și la poliție marțea trecută, am făcut sesizare scrisă. Am sunat la 112, a venit poliția din comună și soția mea a dat declarație că a dispărut‟, ne-a povestit Gunea Gheorghiță.

„Nu are telefon, nu putem să dăm de el în niciun fel!‟

Potrivit familiei, vrânceanul de 51 ani ar fi fost văzut în ziua dispariției, după-amiaza, în zona Colacu, urcând panta. „L-a văzut cineva în Colacu, urca panta, luni pe la 3.00-4.00 după-amiaza. L-a văzut din mașină și i-a făcut o poză. Nu are unde să se ducă, nu are alte rude, nu are prieteni, n-a avut nici în comună. A stat mai mult izolat. Nu are telefon, nu putem să dăm de el în niciun fel‟, a mai spus vărul bărbatului dispărut.

Contactați de reporterii Monitorul de Vrancea, reprezentanții IPJ Vrancea au confirmat dispariția vrânceanului și au spus că acesta a fost dat în urmărire națională încă din ziua sesizării, având în vedere că este cunoscut cu afecțiuni psihice.

Valerică Caba are 1,65 m înălțime, ochi căprui, păr castaniu și barbă lungă. Cei care l-au văzut sau au detalii despre el sunt rugați să anunțe la cea mai apropiată secție de Poliție sau să sune la 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?