Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

Marian Oprișan și Cristi Misăilă: Mai sunt multe de făcut și vă chemăm să construim împreună Focșaniul!

 

Dragi focșăneni,

Pe 27 septembrie, nu va trebui să alegem un partid sau altul.

Pe 27 septembrie, nu va trebui să alegem un candidat sau altul.

Pe 27 septembrie, va trebui să alegem între bine și rău, între democrație și dictatură, între interesele poporului român și interesele celor aflați la guvernare, între drepturile, libertățile cetățenești și restricțiile impuse fără noimă.

Pe 27 septembrie, va trebui să alegem între PNL-iștii care și-au numit fără concurs zeci de rude, cărători de serviete, manichiuriste și aghiotanți în funcții publice și o administrație publică transparentă, unde profesionalismul este singurul criteriu de selecție! Va trebui să alegem între analfabetismul funcțional, bâlbe penibile, promovarea unor indivizi fără studii și profesioniști, al căror crez este dezvoltarea municipiului Focșani și a județului Vrancea.

 

Dragi focșăneni,

Pe 27 septembrie, nu alegem doar primarul și președintele Consiliului Județean, nu alegem doar consilierii locali și consilierii județeni.

Pe 27 septembrie, alegem dacă vom avea blocuri, școli și grădinițe reabilitate, dacă vom avea parcuri și locuri de joacă, iluminat public eficient, transport public la standarde europene, piste de biciclete, străzi asfaltate și trotuare pavate, alimentare cu gaze în fiecare locuință!

Pe 27 septembrie, alegem între siguranța, liniștea fiecăruia dintre noi și nesiguranța, degringolada devenite reguli sub guvernarea liberală, alegem între un municipiu și un județ sigure, cu o rată scăzută a infracționalității, și interlopii din tabăra PNL.

Cu administrație social-democrată, municipiul Focșani se transformă în ACASĂ!

Mai sunt multe de făcut și vă chemăm să construim împreună Focșaniul!

 

Dragi focșăneni,

Vrancea este județul unde se derulează investiții de sute de milioane de euro în tot ceea ce înseamnă infrastructura pentru îmbunătățirea calității vieții.

Cel mai recent proiect vizează construirea unui spital județean modern. Cetățenii municipiului Focșani, ai județului Vrancea, merită servicii medicale de calitate, la ei acasă. În ciuda opoziției liberalilor, vom lupta pentru ca acest proiect să devină realitate!

 

Dragi focșăneni,

Pe noi ne cunoașteți, știți ce am făcut pentru Focșani și pentru Vrancea. Toate lucrurile bune trebuie să continue, de aceea vă rugăm să ne acordați în continuare încrederea și votul dumneavoastră!

Doar în echipă vom reuși! Faptele fac diferența!

Cristi Valentin Misăilă, locul 3 pe buletinul de vot!

PSD, locul 3 pe buletinul de vot pentru Consiliul Local Focșani

Marian Oprișan, locul 1 pe buletinul de vot

PSD, locul 2 pe buletinul de vot pentru Consiliul Județean

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?