Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO: MEDIUL DE AFACERI DIN ODOBEȘTI VOTEAZĂ DANIEL NICOLAȘ, un primar care susține programul de dezvoltare a comunității

Despre domnul primar Daniel Nicolaș pot să spun numai lucruri de bine. Încă de la început, când dânsul a venit la conducerea primăriei Odobești, am beneficiat de sprijinul d-lui în activitatea noastră și în derularea unor proiecte pe fonduri europene. Despre schimbarea orașului Odobești, este o realitate, și aici mă refer la modernizarea orașului, la asfaltări, la construcții de locuințe, la modernizarea parcurilor, nu în ultimul rând aș vrea să spun deschiderea stației de epurare a orașului Odobești, canalizarea a fost un lucru benefic pentru comunitate. Îi urez multă sănătate, mult succes și să o țină tot așa!

Cu domnul Nicolaș am o relație profesională, adică atunci când am întrebări, am răspunsurile potrivite din partea dumnealui. Având în vedere că am o activitate economică pe raza orașului Odobești, de fiecare dată am avut un răspuns corect, deschis. Am început activitatea în 2007, au trecut 13 ani, în care am văzut o dezvoltare foarte bună, infrastructură, drumuri, apă, canalizare, fără aceasta nu aș fi putut dezvolta nici activitatea mea. Dacă are posibilitate, trebuie să facă un spital pentru comunitate.

Aș vorbi întâi despre omul Daniel Nicolaș pentru că înaine de toate eu l-am întâlnit pe omul Daniel Nicolaș. Este un om bun ca pâinea caldă. Este un familist convins, iubește copiii, iubește bătrânii, iubește oamenii în general, nu se dă în lături în a ajuta măcar cu un sfat. Pe primarul Daniel Nicolaș îl cunosc din primul mandat, l-am văzut trecând și prin al doilea, am văzut Odobeștiul crescând frumos, dacă ar fi să descriu primarul nostru l-aș descrie în 3 cuvinte: vizionar, dedicat, pasionat. Existăm din 2013, datorită faptului că proiectele noastre s-au întâlnit în mod fericit cu proiectele primarului nostru. Având viziune, am pariat pe ceea ce a spus și iată-ne în 2020 dezvoltați, cu o imagine ce reprezintă nu numai NDT-UL, ci și orașul Odobești în toată țara și chiar în toată lumea. Îi mulțumim primarului nostru!

Despre domnul primar pot spune că m-a ajutat în multe probleme, pe mine, pe salariații mei, e un om de pus la rană. Este un conducător al acestui oraș care chiar a făcut ceva. Cred că pentru viitoarele alegeri merită să fie reales pentru că sunt multe proiecte începute și numai dânsul le poate realiza.

Ce aș putea să vă spun despre domnul Daniel Nicolaș este că după îndelungata colaborare cu acesta, peste 15 ani în exercițiul activității mele profesionale la Vincon și de peste 30 de ani ne cunoaștem ca locuitori ai județului Vrancea, este că am descoperit în Daniel Nicolaș un om care ceea ce promite face, un om de încredere, un om pe al cărui cuvânt poți conta. În calitate de primar am avut cu siguranță nemumărate acțiuni în care am beneficiat de sprijin absolut de fiecare dată, am fost printre principalii beneficiari ai proiectelor de dezvoltare pe care primăria Odobești, în frunte cu primarul Daniel Nicolaș, le-a pus în practică. Mă gândesc acum la proiectul de racordare și distribuție la rețeaua de gaze naturale a orașului Odobești, combinatul de vinificație și îmbuteliere al companiei Vincon este un beneficiar direct, fapt care a însemnat o nouă resursă energetică pentru noi; modernizarea infrastructurii rutiere și a infrastructurii în general, de care a beneficiat orașul Odobești cu siguranță că astfel a creat și în sarcina noastră numeroase beneficii, este știut că suntem o companie foarte mare, cu volume foarte mari de transportat.

Aceste modernizări și aceste proiecte care s-au făcut acolo au însemnat pentru comunitate o ridicare a nivelului de trai. Despre Daniel Nicolaș ca om și primar la un loc, aș spune că remarcabil a fost efortul său continuu de a susține tradițiile existente în această regiune și mă refer la tradiția viticulturii și vinificației, o tradiție milenară, remarcabil este faptul că nu a pierdut nicio ocazie de a oferi sprijin, de a vorbi despre soiurile de struguri pe care le avem și anume Galbena de Odobești, un soi tipic acestei regiuni. Daniel Nicolaș a susținut întotdeauna dorința sa de a menține aceste tradiții în viață, de a le da o nouă formă. Sper că în toți anii ce vor urma, omul Daniel Nicolaș va rămâne același pe care l-am cunoscut, un om care știe, poate, vrea, care face ceea ce-și propune și un om de cuvânt, iar primarul Daniel Nicolaș sper că va continua să întoarcă acestei comunități din care face parte tot ceea ce stă în puterea sa să facă pentru a îmbunătăți permanent viața oamenilor din această comunitate.

Pe domnul Daniel Nicolaș îl cunosc de foarte mult timp, înainte de a fi primar. Daniel Nicolaș ca om este un om deosebit. În calitate de primar sprijină foarte mult mediul de afaceri și am avut tot sprijinul în tot ceea ce am dezvoltat la nivelul Orașului Odobești. Am încredere foarte mare în el că poate să ducă Odobeștiul pe culmi frumoase pentru viitor, poate să-l dezvolte într-o direcție în care într-adevăr Odobeștiul merită să fie.

Îl cunosc pe omul Daniel Nicolaș de foarte mult timp, ne-am cunoscut undeva după revoluție. Cu omul Daniel Nicolaș am avut în această perioadă o relație bazată pe respect și apreciere reciprocă. În ceea ce-l privește pe primarul Daniel Nicolaș, în decursul anilor 2018-2019, am derulat o investiție de aproximativ 300 mii euro, a fost o decizie la momentul respectiv, în sensul dacă să o facem aici sau nu. Acum mă felicit pentru alegerea făcută, decizia de a alege Odobeștiul pentru această investiție. Trăim cu toții în România, iar foarte puțini primari știu cât este de important să atragi investitori într-o comunitate, câte beneficii aduc aceștia pentru comunitatea locală începând cu taxele și cu impozitele și terminând cu ocuparea forței de muncă. Daniel Nicolaș este unul dintre primarii care a înțeles foarte bine acest lucru și vreau să vă spun că derulând această investiție, am avut plăcuta surpriză, de fapt confirmare, să constat că Daniel Nicolaș conduce o administrație locală tânără, eficientă și competentă. Atunci când vrei să derulezi o afacere, te aștepți la lucruri rele, la incompetență, la bețe în roate, la corupție. N-a fost cazul aici. Începând cu faza de autorizare și terminând cu faza de impozitare, totul a mers perfect și mă felicit pentru alegerea facută.

Despre Daniel Nicolaș ce pot să spun, e un băiat de nota 10, a ridicat orașul acesta din nimic, se vede cu ochiul liber, e omul potrivit la locul potrivit. Din moment ce a dezvoltat orașul acesta aducând gaz, canalizare, este un om jos pălăria. E respectuos, mediul de afaceri e ok, tot ce s-a făcut e de nota 10.


Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?