Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și GALERIE FOTO: Marian Oprișan a participat la întâlniri cu locuitorii comunelor Nereju, Movilița și Țifești

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a participat, duminică, la întâlniri cu locuitorii comunelor Nereju, Movilița și Țifești.

La Nereju, alături de Marian Oprișan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, s-au aflat Ion Păucă, cel care candidează din partea PSD la funcția de primar al comunei Nereju, și echipa sa de candidați la funcția de consilier local. Numeroși locuitori ai comunei au vrut să stea de vorbă cu social-democrații.

Marian Oprișan le-a spus nerejenilor că administrația județeană a investit în localitatea Nereju și în infrastructura rutieră de care beneficiază localitatea Nereju, peste 200 de milioane de lei. Cea mai mare sumă, respectiv 167 de miloane de lei, a fost investită în DJ 205D Valea Sării-Paltin-Nereju-Brădăcești, la care se adaugă lucrări noi de consolidare a amprizei drumului și a zonei de siguranță aferente, dar și reabilitarea și modernizarea a 5 poduri situate pe același drum, în valoare de 22 de milioane de lei. Totodată, în Nereju se află în derulare proiecte de investiții susținute de președintele Marian Oprișan și finanțate de fostul guvern PSD în valoare de aproximativ 15 milioane de lei

„Vreau să îi mulțumesc lui Ion Păucă, cel care a acceptat provocarea mea și i-am spus că trebuie să terminăm cu mincinoșii de la Nereju. Împreună vom merge, el la primărie și eu la Consiliul Județean Vrancea. Am venit aici la Nereju să vă spun că vă iubesc și că mă gândesc în continuare cun să rezolvăm problemele voastre și ale familiilor voastre. Am avut curajul și responsabilitatea să mă bat cu toate guvernele țării, cu toți prim miniștrii și șefii de stat pentru locuitorii județului Vrancea. Pentru că am făcut acest lucru am reușit și să investim foarte mult în județul Vrancea în mandatele pe care le-am avut în fruntea Consiliului Județean. În Vrancea s-au investit peste 1,5 miliarde de euro! Și vă dau un singur exemplu. Drumul județean 205 D Valea Sării-Nereju –Brădăcești. Acest drum a costat 167 de milioane de lei. Ca drept mulțumire, o parte din cetățenii de la Nereju au votat cu mincinoșii, cu PNL-ul în 2016“, a afirmat Marian Oprișan.

Valoarea investițiilor aprobate de guvernul PSD la Nereju este de 15 milioane de lei

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean a arătat că nu există localitate în Vrancea în care în ultimii patru ani să nu se fi realizat lucruri importante pentru comunitate. Marian Oprișan le-a prezentat oamenilor cartea cu realizările sale. „Sunt 200 de pagini cu ceea ce am făcut eu, echipa PSD, guvernul PSD în localitățile județului Vrancea“, a arătat Marian Oprișan. Șeful administrației județene a prezentat toate investițiile de care beneficiază comuna Nereju, unele fiind realizate, altele în curs de realizare, investiții inițiate și demarate cu sprijinul său. Este vorba de proiectele de investiții în valoare de aproximativ 15 milioane de lei din care amintim: Alimentare cu apă-actualizare, rest de executat, comuna Nereju – 5,756,857 lei; Extindere cu grup sanitar şi reabilitare Grădiniţa cu Program Normal nr.1 Nereju Mic – 532,659 lei; Extindere cu grup sanitar şi reabilitare Grădiniţa cu Program Normal nr.1 Nereju, sat Nereju, Com. Nereju – 374,290 lei; Extindere cu grup sanitar şi reabilitare Grădiniţa cu Program Normal Sahastru – 447,826 lei; Extindere cu grup sanitar şi reabilitare Şcoala Gimnazială „Dimitrie Gusti” Nereju, sat Nereju – 540,062 lei; Extindere cu grup sanitar şi reabilitare Şcoala Gimnazială Nereju Mic – 550,498 lei; Construire pod ce leagă satul Brădăceşti de cătunul Crăciunari, comuna Nereju – 3,511,406 lei. La acestea se mai adaugă și alimentarea cu apă din satul Glăvănești, investiție realizată de Ion Păucă, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Nereju și Șerban Popa, președintele Obștii Nereju.

„Acesta este adevărul despre Nereju. Acestea sunt lucruri pe care le-am făcut noi cei de la PSD și guvernul PSD, echipa noastră și nu mincinoșii de la PNL. Toți acești bani, aceste investiții sunt realizate pe proiecte muncite de noi și de echipa PSD. Nu au nicio legătură cu liberalii. Peneliștii sunt niște mincinoși, sunt răi, aroganți și sunt incompetenți. Au venit la putere și au promis că vor mări pensiile dar au tăiat pensiile cu 26%, au promis că vor dubla alocațiile, nu le-au dublat, au promis că vor mări salariile la profesori, nu le-au mărit. Se împrumută cu o mie de euro pe secundă și nimeni nu știe ce au făcut cu banii. O izoletă la PNL costă 17 mii de euro, cât o mașină bună de muncă, dar procurorii lui Iohannis nu fac nimic. În continuare aceștia îi hărțuiesc pe cei de la PSD“, a afirmat Marian Oprișan.

Acesta le-a spus nerejenilor că un alt proiect de suflet care va fi realizat în următorul mandat de președinte al Consiliului Județean Vrancea este construinrea unui nou spital județean, de care vor beneficia toți vrâncenii, inclusiv locuitorii comunei Nereju. „Chiar dacă voi ajunge să mă leg cu lanțuri de Guvernul României și de poarta Palatului Cotroceni, în următorul meu mandat, Vrancea va avea un spital nou nouț“, a promis Marian Oprișan.

PNL lucrează pentru ei și pentru neamurile lor pe care și le-au angajat fără niciun fel de pregătire în toate instituțiile statului“

Marian Oprișan a avut și un mesaj pentru locuitorii comunei Nereju precizând că dacă vor vota echipa PSD toată infrastructura locală va fi reabilitată și modernizată. „Dacă mergeți pe mâna noastră, a social democraților, să fiți convinși că la sfârșitul mandatului nostru nu va mai rămâne nici o stradă sau uliță din Nereju neasfaltată și toată lumea va avea apă diun belșug. Eu îmi doresc din toată inima ca la aceste alegeri, dar și la alegerile parlamentare, românii să nu mai cadă pradă minciunii liberale. PNL lucrează pentru bănci, pentru multinaționale, lucrează pentru străini, nu lucrează pentru români. Lucrează pentru ei și pentru neamurile lor, pe care și le-au angajat fără niciun fel de pregătire în toate instituțiile statului român din județul Vrancea. Ei nu au nicio legătură cu oamenii și problemele lor. Singurul partid care gândește românește și și-a dedicat întreaga activitate pentru a le face viața mai bună românilor este Partidul Social Democrat. Așa că pe data de 27 septembrie mergem la vot, punem măscuța și votăm Ion Păucă primar pentru Nereju, consiliul local PSD pentru Nereju, Consiliul Județean PSD pentru județul Vrancea și evident, cu voia voastră, Marian Oprișan președintele Consiliului Județean Vrancea“, a încheiat Marian Oprișan.

Sunteți un om al faptelor și pentru acest lucru vă susținem pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea!“

Candidatul PSD la funcția de primar al comunei Nereju, Ion Păucă, i-a mulțumit președintelui Marian Oprișan pentru încrederea acordată, dar mai ales pentru investițiile susținute și derulate în zona localității Nereju. „Alături de noi se află actualul și viitorul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, cel de numele căruia se leagă majoritatea investițiilor din județ. Nu există nicio localitate în județul Vrancea să nu aibă realizate 4-5 proiecte de acest om, Marian Oprișan. Sunt mândru să fiu candidatul PSD la funcția de primar al comunei Nereju. Vă mulțumesc în numele cetățenilor comunei Nereju pentru că sunteți încă o dată în mijlocul nostru și că aveți încredere în noi și echipa noastră. Sunteți un om al faptelor și pentru acest lucru eu și comunitatea din Nereju vă susținem și vă urăm mult succes în alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea“, a precizat Ion Păucă, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Nereju.

Locuitorii din Movilița și Țifești votează candidații PSD la primărie

Marian Oprișan s-a întâlnit ieri după amiază și cu cetățenii comunei Movilița și Țifești. Alături de șeful administrației județene s-au aflat candidații PSD la Primăria Movilița, Ovidiu Caproș și la Primăria Țifești, Nicolae Monac. Marian Oprișan a făcut o scurtă prezentare a investițiilor pe care guvernul PSD le-a derulat și le derulează in Vrancea. Au fost prezentate investițiile în cele două comune, Movilița și Țifești derulate de administrația județeană sau cu finanțare asigurată de guvernul PSD.

Investițiile în infrastructura comunei Movilița au fost prioritare pentru administrația județeană condusă de Marian Oprișan. Acesta a arătat că sunt investiții de peste 50 milioane lei în drumurile județene din Movilița. Este vorba despre modernizare DJ 205 J Movilița- Diocheți -Panciu -investiție in valoare de 19 milioane de lei și modernizare DJ 250 H Panciu -Movilița-Păunești-valoarea investiției fiind de 32 de milioane de lei. De asemenea, au fost realizate investiții precum reabilitarea Dispensarului Medical, modernizare de drumuri locale. Toate aceste investiții sunt inițiate și derulate de guvernul PSD și nu de liberali”, a afirmat Marian Oprișan. Acesta a arătat că zece la sută dintre drumurile județene încă nu sunt asfaltate, dar vor fi realizate în următorul mandat. De asemenea, Consiliul Județean are în derulare cel mai amplu proiect privind alimentarea cu apă și canalizarea, în valoare de 400 milioane de euro. Votați echipa PSD, votați Caproș la primărie, candidații PSD la funcția de consilier local, candidații PSD la funcția de consilieri județeni și pe mine la Consiliul Județean și vom rezolva toate problemele comunei Movilița și ale județului Vrancea”, a afirmat Marian Oprișan.

Ovidiu Caproș, candidatul PSD la Primăria Movilița, vrea să schimbe modul în care se face administrație publică în această comună, astfel încât oamenii să fie respectați și ajutați atunci când vin la administrația locală. „Dacă administrația comunei Movilița nu se va schimba, atunci vom rămâne la nivelul anului 1989. Știți foarte bince ce ulițe avem în sat, știți foarte bine cum s-a făcut canalizarea, știți foarte bine cum se colectează gunoiul în comuna noastră. Vă pot spune un singur lucru, Primăria comunei Movilița, din momentul în care mă veți alege, se va întoarce cu fața la cetățean”, a spus candidatul PSD la Primăria Movilița, Ovidiu Caproș.

La Țifești, președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, a arătat că au fost investiți peste 15 milioane euro în modernizarea drumurilor județene care traversează comuna. Au fost realizate investiții în modernizarea DJ 205E Bizighești-Țifești-Vidra, cu o valoare a investiției de 50 milioane lei, adică 11 milioane euro, modernizare DJ 205B Odobești-Bolotești-Țifești-Satu Nou, cu o valoare de 20 milioane lei, adică 4,3 milioane euro. De asemenea, în Bătinești a fost construită și dotată grădinița cu program normal, cu o valoare de 602 mii lei, finanțare prin programul PNDL introdus de Guvernul PSD.

Nicolae Monac, candidatul PSD Vrancea la funcția de primar al comunei Țifești, a precizat că cea mai mare dorință a sa este să transforme localitatea, cu infrastructură modernă și condiții de viață și de trai după modelul localităților din vestul Uniunii Europene. „Nu mai putem aștepta încă 20 de ani de promisiuni, avem acum datoria morală și spirituală să ne îngrijim de sănătatea bunicilor, părinților, a noastră și a copiilor noștri, să investim în infrastructură, educație, cultură, agricultură și afaceri locale prin implicarea tinerilor, totul pentru bunăstarea și fericirea comunității în care trăim. Alăturați-vă nouă! Doar împreună prin muncă, educație și credință, vom clădi viitorul comunei noastre! Așa să ne-ajute Dumnezeu!, a afirmat candidatul PSD la Primăria Țifești, Nicolae Monac.

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?