Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Candidatul PNL, Ion Ștefan „Grindă”, nu are limită în obrăznicie, minciună și manipulare!

Dragi focșăneni, vă rog să nu vă lăsați înșelați de minciunile lui Ion Ștefan, zis Grindă!

De la începutul campaniei am vrut să-mi prezint în fața dumneavoastră atât lucrurile realizate cât și proiectele de viitor prin care ne străduim să transformăm Focșaniul în casa fiecăruia dintre noi.

Din întâlnirile cu dumneavoastră, dragi cetățeni, a rezultat că direcția în care ne îndreptăm este una bună, dar mi-ați reproșat că răspund de prea puține ori atacurilor suburbane și la persoană, venite din partea candidatului PNL, Ion Ștefan, zis Grindă, care defăimează și, mai nou, își atribuie realizările mele și ale echipei de la Primărie.

Am decis să nu mai tac și să arăt până unde poate merge josnicia unui om care își dorește puterea absolută pentru sine!

Ștefan a început în PDL, partidul lui Băsescu, cel care ne-a tăiat pensiile și salariile. Acum este membru în guvernul PNL, cel care, încălcând legea, nu vrea să mărească alocațiile pentru copii și nici pensiile.

Acest personaj a intrat în politică lăudându-se că a făcut mulți bani. Nu a spus niciodată că afacerea care îi aduce atât de mulți bani este una care poluează grav natura – produce mase plastice.

Ștefan s-a lăudat mereu cu banii, dar nu a arătat niciodată buruienile și ruinele din curtea fabricii sale și nici starea dezastruoasă în care se află o proprietate a sa din centrul municipiului Focșani, o casă monument istoric, abandonată și lăsată în paragină.

S-a lăudat că are bani și că poate cumpăra cu ei orice, conștiințe și putere!

Așa se explică cum un personaj cu un limbaj suburban și grave probleme de exprimare a fost ales deputat și apoi ministru într-un minister care gestionează peste 60% din bugetul României.

Da, doamnelor și domnilor, acesta este adevărul! În pixul lui Grindă, cel care timp de 19 ani nu și-a plătit impozitul la Primăria Municipiului Focșani și nici gunoiul la CUP Salubritate, stă bugetul României.

Faptul că ministerul pe care îl conduce gestionează atât de mulți bani îi dă lui Ion Ștefan și mai multă putere. Iar românul are o vorbă: ”dă-i prostului putere ca să vezi cine este”. Ion Ștefan a arătat națiunii întregi exact cine este: un om lipsit de scrupule și în același timp fără niciun fel de expertiză profesională în administrația publică!

În perioada în care a fost ministru, de numele său se leagă doar gafele televizate și faptul că a vrut să dea ilegal și abuziv toți oamenii din minister afară.

Dar pentru că josnicia trebuia să aibă un nume, zilele acestea josnicia se numește Ion Ștefan!

Pentru că este obișnuit să calce în picioare orice pentru putere, Ion Ștefan a început să se laude și cu proiectele realizate în municipiul Focșani de către mine și echipa mea de la Primărie.

Ani de zile consilierii locali PNL nu au votat niciun proiect pentru modernizarea străzilor din Focșani doar pentru a-mi pune piedici. De la începutul campaniei electorale, cei cărora Grindă le-a cumpărat conștiința cu bani trâmbițează că nu am făcut nimic. Până astăzi, când Ion Ștefan zis Grindă a început să se împopoțoneze cu faptul că în Focșani se reabilitează străzi datorită lui‼️

Oare cât de josnic, lipsit de scrupule și tupeist poți fi să te împopoțonezi cu munca altora? Cât de mic poți să fii ca om să-ți imaginezi că focșănenii pot fi atât de ușor păcăliți? Oare Grindă și corul lui de aplaudaci plătiți sunt orbi? Oare ei cred că focșănenii nu m-au văzut zi de zi pe străzile și trotuarele din municipiul Focșani verificând stadiul lucrărilor pentru a le termina cât mai repede?

În josnicia lui, oare Ion Ștefan zis Grindă își imaginează că toți oamenii cu care am vorbit și m-au felicitat pentru că sunt pe străzi, pentru că îmi pasă de cum decurg lucrările, pentru că de fiecare dată am răspuns pozitiv tuturor solicitărilor lor, vor crede vreo secundă că PNL și Grindă au făcut ceea ce ei au văzut cu ochii lor că am făcut eu?

Stimați cetățeni, din păcate, aceasta este realitatea! Candidatul PNL nu are limită în obrăznicie, minciună și manipulare. Cu bani a cumpărat putere, mass-media și multe conștiințe. Iar cu minciuni vrea și mai multă putere pentru el.

Eu nu am averi și nu cumpăr conștiințe. În toți acești ani am muncit ca să fac străzi mai bune, să reabilitez școli și să fac locuri de joacă pentru copilași. Acestea sunt faptele mele și vă rog ca dumneavoastră, atunci când veți merge la vot, să puneți în balanță munca unui om onest și minciunile unui om lipsit de caracter.

Știu că sunteți la fel de onești ca și mine și că banii nu vă pot influența conștiința. Doamne ajută!

Cristi Valentin Misăilă

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?