Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională: Oboseala focșănenilor după jocul de marți a fost decisivă!

CSM București – CSM Focșani 2007 27-20 (11-10)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Rusu Ragea 1 gol, Pătru, Popovici, Miroiu 1, Marjanovic 6, Țuțu 1, Hrimiuc 2, Mocanu, Rață, Marijanac 2, Eros 2, Makrishin – 3, Mănescu 2.

CSM București: Krupa, Mazilescu – 1, Militaru, Jerebic, Varo, Rotaru – 1, Fotache – 1, Tărâță – 3, Ungureanu – 4, Predragovic – 1, Becheru, Davidovic – 2, Nantes-Campos – 9, Onjejekwe – 5, Aungurenci, Merlă.

Focșănenii nu au repetat ieri, în turneul de la Sfântu Gheorghe, în partida cu CSM București, excepționala prestație din meciul cu Dinamo București de marți seara. În prima repriză, focșănenii au găsit antidotul pentru jocul de apărare foarte strâns al bucureștenilor și au fost într-o notă apropiată de cea din meciul de marți. Au condus jocul o bună perioadă, au avut egal cu câteva secunde înainte de final, însă au intrat în pauză cu un pasiv de un gol.

Partea a doua a întâlnirii a curs în echilibru până la finalul primei sale treimi, după care a urmat o cădere a focșănenilor care au primit goluri în serii de câte patru și au marcat câte unul. A intervenit oboseala după marele consum de energie din partida cu Dinamo, apărarea a avut reacții întârziate, iar atacul a fost blocat de bucureșteni prin agresivitate, dar și printr-o mișcare continuă, care nu a lăsat nici un moment de respiro pentru focșănenii purtători de minge! La care s-au adăugat câteva inexactități de pasare și un final cu un pasiv de șapte goluri. Și cu hora bucuriei făcută de bucureșteni, semn că s-au temut foarte tare de meciul cu focșănenii!

A fost pentru CSM Focșani 2007 ultimul joc din turneul de la Sfântu Gheorghe, pe care l-au încheiat cu trei puncte, obținute după victoria cu CSM Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?