Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Comuna Slobozia Bradului, modernizată de primarul social democrat Iulian Dumitru

Iulian Dumitru este candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al comunei Slobozia Bradului. Deși este primar de numai patru ani, acesta fiind primul mandat de edil șef, Iulian Dumitru a reușit să implementeze mai multe proiecte de investiții în infrastructura locală care au schimbat în bine fața acestei comunități. Pe lista de investiții realizate se află mai multe proiecte din care amintim: reabilitare și asfaltare de străzi, alimentare cu apă și canalizare, modernizare și construirea de unități de învățământ, reabilitarea sistemului de iluminat public.

În cei patru ani de când este primar, Iulian Dumitru a realizat mai multe proiecte de investiții din care amintim:

Asfaltarea a 40 de străzi în lungime de 12 km, dintr-un total de 60 de străzi;

Asfaltarea DC 184-Intersecție E 85-Schitul Rogozu-6,5 km;

Asfaltare strada principală Slobozia Bradului-3 km;

Achiziționare teren loturi de case-7,7 hectare;

Reabilitare drumuri printre vii;

Realizare șanțuri betonae satul Coroteni;

Modernizarea iluminatului public prin introducerea lămpilor cu LED;

Balastarea străzilor în satele Coroteni și Olăreni;

Realizarea a două foraje puțuri de apă SAT Coroteni;

Realizarea de de șanțuri și podețe în satul Valea Beciului;

Construirea unei Grădinițe în Slobozia Bradului;

Construire Grădiniță satul Liești;

Reabilitare și modernizarea Școala Cornetu;

Construire dispensar medical cu patru cabinete;

Acordarea de stimulente pentru nou născuți în valoare de 500 de lei;

Acordarea de ajutoare financiare pentru toate bisericile din comuna Slobozia Bradului;

Extinderea rețelei electrice;

Realizarea de pavaje în curtea Școlii din Slobozia Bradului;

Construirea a două podețe pe DC 184

De reținut că primarul Iulian Dumitru mai are în derulare două proiecte care sunt în faza de semnare a contractelor de finanțare. Este vorba reabilitarea, modernizarea și asfaltarea mai multor străzi și drumuri comunale, în lungime totală de 19,5 kilometri și construirea unui sediu nou pentru primărie.

Pentru următorul mandat 2020-2024, primarul Iulian Dumitru își propune să realizeze mai multe proiecte de investiții în infrastructură din care amintim:

Asfaltarea tuturor străzilor din comună;

Realizarea unei rețele de alimentare cu gaze naturale a locuințelor din Slobozia Bradului;

Realizarea unei rețele de canalizare;

Realizarea unnei rețele de transport public care să asigure legătura între Slobozia Bradului, Focșani și Rîmnicu Sărat;

Introducerea unui sistem de supraveghere video în toată comuna;

Construirea unei Săli de sport;

Amenajarea unui teren de fotbal în satul Coroteni;

Realizarea unui proiect ce vizează introducerea conexiunii de WI-FI gratuit, pentru toți cetățenii comunei;

Grădiniță modernă, construită de la zero în Slobozia Bradului

Primarul Iulian Dumitru a reamintit că a finalizat o investiție importantă și anume construirea Grădiniței cu program normal Slobozia Bradului. Obiectivul a fost inaugurat la începutul anului școlar 2018-2019. În această grădiniță învață aproximativ 200 de preșcolari. Grădinița, formată din parter și etaj, are o suprafață construită de peste 500 de metri pătrați, are 8 săli de clasă cu câte 24 de locuri, grupuri sanitare moderne, centrală termică, materiale didactice pentru desfășurarea activității. Valoarea investiției este de 3,2 milioane de lei. „Avem 192 de copii care învață în această grădiniță. Investiția a costat 2,7 milioane de lei, la care se mai adaugă 500 de mii de lei racordarea acesteia la utilități, respectiv electricitate, apă, canalizare. Lucrările la această investiție au început în octombrie 2016 și în septembrie 2018 a fost inaugurată această grădiniță ultramodernă, complet utilată și dotată“, a afirmat primarul Iulian Dumitru.

Dispensar modern pentru locuitorii din Slobozia Bradului!

Primarul Iulian Dumitru a anunțat că are în derulare proiectul privind construirea unui dispensar medical în localitate. Investiția este finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a II-a. Valoarea lucrărilor este de 1,6 milioane de lei. „ Dispensarul va avea o suprafață construită de 400 metri pătrați, în cadrul căreia vor funcționa trei cabinete medicale care vor fi complet utilate și dotate cu aparatura necesară“, a declarat primarul comunei Slobozia Bradului, Iulian Dumitru.

85 de milioane de lei, valoarea investițiilor derulate în Slobozia Bradului

De reținut că la nivelul comunei Slobozia Bradului sunt în derulare investiții în valoare totală de 85 de milioane de lei. Primarul Iulian Dumitru a afirmat că aceste investiții au devenit realitate cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. „Vreau să mulțumesc pentru sprijinul acordat în derularea acestor proiecte președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. Fără sprijinul său nu se puteau realiza investițiile mari pe care le avem în derulare. Practic, cu sprijinul președintelui Marian Oprișan avem în derulare investiții în infrastructură în valoare de 85 de milioane de lei“, a afirmat primarul Iulian Dumitru.

Al doilea mandat de primar pentru Iulian Dumitru!

„În mandatul de primar 2016-2020 am reușit să implementez câteva proiecte de investiții care au schimbat mult fața comunei Slobozia Bradului. De asemenea, pentru mandatul următor avem o serie de proiecte pe care cu siguranță le vom realiza împreună, din care amintim: asfaltarea tuturor străzilor din comună, realizarea unei rețele de alimentare cu gaze naturale a locuințelor din comuna Slobozia Bradului, realizarea unei rețele de canalizare, introducerea unui sistem de supraveghere video în toată comuna, construirea unei săli de sport. În acest context, vă rog să susțineți candidatura mea și a echipei mele pentru a continua împreună proiectele de modernizare a comunei Slobozia Bradului!“

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?