Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Doi morți după ce 2 autovehicule conduse de vrânceni s-au ciocnit în județul Brăila

din primele date, șoferul unui autoturism ar fi ajuns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară * mașina s-a făcut praf, iar șoferul a murit

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Din informațiile primite de la Poliție reiese că, astazi, miercuri, 29 iulie, în jurul orei 12:30, un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din județul Vrancea, în timp ce conducea o mașină pe DN 23, dinspre localitatea Corbu Nou către Gulianca, ar fi pătruns pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din județul Vrancea. În urma impactului a rezultat decesul primului șofer si a unui pasager, în vârstă de 43 de ani, și vătămarea corporal a șoferului autoutilitarei, toți din județul Vrancea. Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă și se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIRE INIȚIALĂ Un grav accident rutier s-a produs, astăzi, pe DJ 202, între localitățile Corbu Nou și Gulianca.

Din primele date, șoferul unui autoturism ar fi ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Mașina s-a făcut praf, iar conducătorul auto și-a pierdut viața. Șoferul autoutilitarei ne-a declarat că s-a trezit cu mașina în față și nu a reușit să evite impactul violent. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru cercetări și stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

În zona accidentului s-a deplasat o autospecială din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și o ambulanță de la Punctul de lucru Măxineni. Din păcate, bărbatul care se afla în autoturismul înmatriculat în Buzău nu a putut fi salvat. Urmează să se stabilească identitatea persoanei decedate.

Sursa: http://obiectivbr.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?