Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Baschet, Liga Națională – Alin Olaru și Lucian Țibîrnă au semnat cu CSM Focșani 2007!

  • Este așteptat să semneze și Cătălin Petrișor, care și-a dat acordul să continue la Focșani; Țibîrnă revine la echipa de la care a plecat la terminarea junioratului

Lotul formației de baschet de Ligă Națională CSM Focșani 2007 prinde contur tot mai clar. După ce și-a pus baze solide echipei pentru viitorul campionat prin aducerea americanului Robert Alan Sampson și sârbilor Dorde Simeunovic și Miloș Krivokapic, profesorul Petruț Mihai le-a propus – lui Alin Olaru și Lucian Țibîrnă – iar ei au acceptat să joace pentru Focșani. Ambii sunt produse ale redutabilei școli de baschet de la Focșani, fiind componenți ai unei echipe de juniori care a câștigat medalii naționale ori a participat la turnee finale de campionat național. Alin Olaru (foto la semnătura), fost internațional de juniori al României, a revenit de la Dinamo-Știința București în primul an cu echipă de seniori la Focșani, a dovedit că a rămas același jucător foarte valoros și atașat clubului și a semnat pentru încă un sezon. Lucian Țibîrnă, pivotul valoros de la juniorii LPS Focșani, a jucat la CSM CSU Oradea și la CSM Sighetu Marmației. Originar din Iași, a revenit la Focșaniul care l-a lansat spre baschetul de mare performanță. În una dintre imaginile ce însoțesc articolul, făcută într-un meci Focșani – Mediaș în Sala Polivalentă, Țibîrnă (în roșu) este în satele lui Olaru care conduce atacul echipei sale.

Profesorul Petruț Mihai mi-a declarat că și Cătălin Petrișor va continua la Focșani și în una dintre zilele următoare va semna contractul și că urmează să mai vină doi-trei jucători care vor alcătui lotul CSM 2007 pentru viitorul campionat, din care vor face parte și juniorii U 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?