Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

GALERIE FOTO : Fotbal juniori – De două ori victorie pentru gazde!


LPS Focșani – LPS Piatra Neamț, juniori A 4-0 (0-0)
LPS Focșani – LPS Piatra Neamț, juniori B 3-2 (1-0)

Formațile LPS Focșani
Juniori A: Glavana (Banu) – Ivanciu, Doagă, Salaoru, Moisă (Tănase) – Popa (Carabă), Duca, Zaharia, Bogdan Marian (Pârvu) – Avram (Iordan).  
Juniori B: Mirică – Milea, G. Chiriac, Tănăsache, Panaite – Pașalău, Răzvan Marian, Bîrlădeanu, Bobu – Budeanu, Mustață. Au mai jucat Radu, Pepene, Udrea, Dumitrașcu, Vintilă.

    Formațiile de fotbal ale LPS Focșani au avut, sâmbătă, pe Milcovul 2, partide, în care porneau favorite, cu LPS Piatra Neamț. Juniorii mari ai Neamțului veneau la Focșani din postura de deținători ai unui record greu de egalat. Erau la zero absolut: zero victorii, zero egaluri, zero puncte! În aceste condiții, cu anticipație, se putea pune doar problema numărului de goluri pe care urma să le primească de la un atac extrem de prolific, de la care primiseră în tur, pe propriul, teren opt goluri! Numai că, lipsită de ambii golgeteri – Grigorică și Kumova, ca și de doi jucători de bandă foarte ofensivi – Dediu și Marin și de mijlocașul central, Pascu, și el prieten cu golul, absenți din cauza cumulului de cartonașe galbene sau nerefăcuți după accidentări, formația gazdă nu s-a prea văzut în prima parte a întâlnirii, care s-a terminat cu un greu de crezut 0-0! Din pauză a revenit o formație gazdă cu altă poftă de joc și au apărut și golurile. În minutul 50, Ivanciu a pus capul la o minge centrată de Popa și a deschis scorul: 1-0! Zece minute mai târziu, Popa a urmărit mingea centrată din partea stângă și a mărit la 2-0 avantajul echipei sale. În minutul 70, Avram, care a jucat accidentat, a prins de la 20 de metri un șut de fotbalist adevărat și l-a făcut spectator pe portarul nemțenilor: 3-0! Cu trei minute înainte de final, nou intratul Pîrvu a reluat ca la carte, cu capul, mingea centrată din stânga și a înschis scorul: 4-0!
    Adversarii juniorilor B ai LPS Focșani aveau o situație mult mai bună în clasament decât colegii lor mai mari și era de așteptat să pună probleme gazdelor. Iar meciul a fost echilibrat, cu LPS Piatra Neamț având momente de bună posesie și circulație a mingii, cu zvâcniri în atac, fără, însă, a transforma în goluri șarjele lor, duse în special în zonele central stânga și dreapta. Focșănenii au  construit surprinzător de bine la mijloc, au avut două mari ocazii de gol prin Budeanu, urmate de o alta, a oaspeților după un contratac în care vârful lor de atac l-a driblat pe Mirică dar, din unghi,  a trimis mingea pe lângă poarta goală. În minutul 33, Bobu a profitat de o eroare gravă a fundașilor adverși și a înscris cu un șut din unghi, cu stângul. În mintul 60, același Bobu, a trimis în poartă mingea din zonă centrală: 2-0!  În minutul 65, Udrea, tocmai trimis în teren de profesorul Daniel Bănică, a dus scorul la un 3-0 meritat. Mirică a avut, apoi, două interveții foarte bune – prima oară a scos mingea din apropierea vinclului, a doua oară a apărat un penalty, însă câteva minute mai târziu apărarea din fața sa, relaxată, le-a permis oaspeților să marcheze două ori în două minute – 77 și 78.  Scorul a rămas 3-2 și juniorii mici ai LPS Focșani confirmă că acasă joacă bine!
    În etapa viitoare, formațiile LPS Focșani vor juca în deplasare, cu LPS Iași, sâmbătă, 23 aprilie.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?