Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Găsiți la volan băuți sau fără permis

Dosare penale întocmite de polițiști

La data de 21 iulie a.c., polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 63 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 1,07 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 iulie a.c., ora 10.14, polițiștii din cadrul Poliței Municipiului Adjud au depistat un bărbat de 33 de ani, din județul Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 11 A- Lespezi, având o concentrație de 0.55 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 iulie a.c., ora 13.45, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Jariștea au depistat un bărbat de 29 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat o femeie de 32 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 25 aprilie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 22 iulie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?