Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Accident rutier la Păunești, două persoane rănite!

Un accident rutier s-a petrecut în comuna Păunești, în această dimineață.  Din primele date, în accident sunt implicate două autovehicule și ar fi două victime conștiente. Conform unor surse, la fața locului intervine un echipaj SMURD al stației de pompieri Adjud și Serviciul Județean de Ambulanță Vrancea. Vom reveni cu informații

UPDATE!  Conform unor surse, echipajul SMURD a preluat de la fața locului o singură victimă, care a fost transportată la UPU Focșani.

„Este vorba despre un accident rutier ușor. Persoana rănită este o femeie în vârstă de 65 ani. Ambii conducători auto au fost testați etilotest, rezultatul fiind negativ.” au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

UPDATE 2! Un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Adjud a intervenit astăzi, 12 iulie, în jurul orei 08:45, la un accident rutier produs pe raza comunei Păunești. În urma impactului dintre două autoturisme a rezultat o victimă de sex feminin, în vârstă de 65 de ani, conștientă, neîncarcerată, care a suferit multiple traumatisme. Paramedicii i-au acordat primul ajutor calificat la fața locului, iar ulterior au preluat-o cu ambulanța SMURD și au transportat-o pentru a primi îngrijiri medicale la UPU Focșani. (Comunicat ISU Vrancea, 12 iulie 2020)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?