Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Colegiul Național „Unirea” Focșani în topul celor mai bune licee din țară

Performanța, profesionalismul și spiritul de echipă sunt doar câteva dintre valorile pe care Colegiul Național „Unirea” Focșani, prin intermediul cadrelor didactice, le insuflă elevilor care aleg să-și continue studiile aici. Rodul muncii școlarilor și al liceenilor se vede în rezultatele excepționale pe care aceștia le obțin atât la concursurile naționale sau internaționale, cât și la examenele de Evaluare Națională sau Bacalaureat.

În acest an, CNU Focșani a fost clasat pe un binemeritat loc trei pe țară în urma afișării rezultatelor la Evaluarea Națională, cu o medie totală de 9,68. Tot în acest an, la Bacalaureat, rata de promovare a uniriștilor a fost de 100% cu o medie totală de 9,24. Media mediilor de admitere la acest liceu este de 9,74, CNU Focșani având două specializări în topul primelor 50 de specializări pe țară;
este vorba despre poziția 35 în clasament: Colegiul Național „Unirea” Focșani, profil real, specializare Matematică-Informatică, învățământ de zi, ultima notă 9,68, cu un total de 84 locuri ocupate; și poziția 47 din 50: Colegiul Național „Unirea” Focșani, profil Real, specializarea Științe ale Naturii, învățământ de zi, ultima notă 9,63, cu un total de 28 de locuri din care toate au fost ocupate. Iată link-ul:

http://admitere.edu.ro/Pages/Prime10SpecTara.aspx

Directorul CNU Focșani, Cornel Noană, a postat, aseară, pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care le mulțumea viitorilor „boboci” că au ales să se alăture echipei CNU, amintind și toate performanțele atinse anul școlar 2019-2020. „Știu că de cele mai multe ori «lauda de sine…», dar sunt și momente când o recapitulare nu strică… Așadar: locul 3 pe țară la Evaluarea Națională (media 9,68); media mediilor la Bacalaureat 9,24 ( 100% promovabilitate); media mediilor de admitere în clasa a IX-a 9,74 (două specializări în primele 50 din țară). Știu că bucuria unor rezultate se manifestă pe termen scurt și creează așteptări și responsabilități imense pe termen mediu și lung, dar dacă nu aplaudăm acum, atunci când?? Mulțumim că ne-ați ales, dragi viitori uniriști, ne vom strădui să nu vă dezămăgim!”, este mesajul postat de Cornel Noană.

foto: viatadeliceu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?