Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Mamă și copil din Focșani confirmați cu COVID-19, transportați cu ambulanța la Secția de Boli Infecțioase

Zi plină astăzi pentru cei implicați în lupta împotriva răspândirii COVID-19 în Vrancea.
Conform unor surse, în urmă cu puțin timp, două persoane din Focșani, mamă și copil, confirmate COVID-19, au fost transportate cu o ambulanță a SAJ Vrancea, la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului din Focșani.
De asemenea, în decursul zilei de azi, o persoană suspectă de a fi infectată cu noul coronavirus, a fost transportată de la domiciliu, iar alta de la Spitalul Militar, la Secția de Boli Infecțioase Focșani. Alte două persoane suspecte COVID-19, ar fi fost transportate cu o autospecială pentru transport personal și victime multiple (ATPVM), de la Secția Boli Infecțioase Focșani, la Spitalul din Adjud.

În ceea ce privește situația din Vrancea, în acest moment, în comunicatul de presă transmis astăzi de către Prefectura Vrancea, situația este următoarea: „În spitalele de la Focșani și Adjud se află internați 109 pacienți, dintre care șase la secția ATI: doi la Focșani și patru la Adjud. 
1.042 de persoane sunt infectate, 594 vindecate, 770 în autoizolare și sunt 67 de decese, în județul Vrancea, de la începutul izbucnirii epidemiei.

foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?