Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Accident SPECTACULOS în Focșani. Patru mașini, aruncate din una în alta


Patru mașini au fost avariate, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui carambol, care s-a produs luni, în intersecția străzilor Horia, Cloșca și Crișan cu Dinicu Golescu din Focșani. Polițiștii au stabilit că o șoferiță de 27 de ani, care conducea un Seat, nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” la intersecția cu strada Horia, Cloșca și Crișan, și s-a ciocnit cu un Nissan. În urma impactului, Seatul și Nissanul au fost proiectate în câte o Dacia, ambele mașini de producție autohtonă fiind parcate. Dacia lovită de Nissan a fost mișcată din loc, accidentând o femeie care se deplasa în calitate de pieton. De asemenea, a mai fost rănită și o pasageră din Seat.
    „La data de 18 mai a.c., ora 13.37, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că la intersecția str. Horia, Cloșca și Crișan cu str. Dinicu Golescu, s-a produs un accident rutier. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că M. Vera, de 27 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism marca Seat pe str. Dinicu Golescu, nu a respectat semnificația indicatorului «Oprire» de la intersecția cu str. Horia, Cloșca și Crișan, și a intrat în coliziune cu auto marca Nissan care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul marca Seat a fost proiectat într-un autoturism Dacia, în timp ce autoturismul marca Nissan fost proiectat într-un alt autoturism marca Dacia Logan, care erau parcate. În momentul impactului, autoturismul marca Dacia Logan a fost mutat de la locul său, acroșând-o pe M. Stela, de 42 ani, din municipiul Focșani, care se afla lângă acesta în calitate de pieton. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a pasagerei din autoturismul marca Seat, E. Valentina, de 29 ani, din comuna Slobozia Ciorăști, și rănirea ușoară a pietonului M. Stela. Ambele victime au fost transportate la spital  pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a precizat subcomisar Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?