Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

UPDATE! Bărbat prins de polițiști, după ce a încălcat arestul la domiciliu, a condus băut la volan și fără să dețină permis de conducere

La data de 04.06.2020, în jurul orei 19.15, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 31 de ani, în timp ce conducea pe raza comunei Vrâncioaia un autoturism, fără a deține permis de conducere.
De asemenea, în urma testului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.
În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui autovehicul fără permis de conducere” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Întrucât din verificările efectuate a rezultat faptul că cel în cauză nu a respectat măsura preventivă a arestului la domiciliu, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii preventive, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Vrancea.

UPDATE! Față de bărbatul depistat de polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tulnici pe raza comunei Vrâncioaia, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Comunicat IPJ Vrancea, 5 iunie 2020

foto: tion.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?