Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Doliu la DGASPC Vrancea: a murit maseurul Tatu Emilian Ionuț, omul dedicat trup și suflet muncii sale!

Zi neagră pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea, unul dintre angajați a plecat astăzi într-o lume mai bună după o lungă suferință ascunsă în spatele dorinței de a ajuta oamenii. Este vorba despre Tatu Emilian Ionuț, un bărbat care lucra ca maseur la un centru de zi din Focșani.

Informația ne-a fost confirmată chiar de directorul instituției, Daniela Nicolaș, pentru care această veste a venit ca un trăsnet. ,,Este un coleg al nostru! Un om dedicat care a refuzat telemunca, nu a luat concediu medical, alegerea lui a fost să trăiască printre beneficiari! Ne-a îndurerat pe toți! Nu prea găsim cuvinte potrivite, asta dacă ele chiar există!”, a spus Daniela Nicolaș.

Potrivit surselor noastre, angajatul nu era în vârstă, dar se pare că se confrunta cu câteva probleme serioase de sănătate, suferind chiar și o intervenție la inimă.

Colectivul DGASPC Vrancea a transmis presei următorul mesaj de condoleanțe:

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea își exprimă profundul regret pentru trecerea în neființă a prietenului și colegului nostru drag, Tatu Emilian Ionuț.

Pentru cei peste zece ani petrecuți alături de noi, pentru dedicarea și profesionalismul dovedit în profesia de maseur și pentru momentele frumoase împărtășite în toată această perioada, îi vom păstra amintirea cu aleasă considerație.
Ne va rămâne în minte și în inimi zâmbetul mereu amabil și întelegător, precum și demnitatea cu care a trăit aceasta viață.

Transmitem întreaga noastră compasiune și împărtășim marea durere a familiei îndoliate, în aceste momente de profundă tristețe.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?