Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Tânărul care şi-a înjunghiat fosta iubită a fost arestat preventiv


   Tânărul de 22 de ani, care marți și-a înjunghiat fosta iubită, a fost arestat preventiv. Ieri, Ion Mihăiță Nicolescu a fost prezentat magistraților Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă și a primit mandat pentru 29 de zile.
   Băiatul a ajuns în această situație în urma unei crize de gelozie. Tânărul, care locuiește în comuna Bezdead, județul Dâmbovița, a venit la Vidra, marți, pentru a discuta cu fosta sa iubită, Manuela Luciana Zdrăhuș, de 18 ani. Tânărul ar fi vrut să se împace cu aceasta, așa că i-a cerut să se întâlnească cu el. Fata a fost de acord, întâlnindu-se cu el într-o poiană din afara loca-lității, ducându-i chiar și de mâncare. În timp ce discutau, fata a fost sunată de actualul iubit. La finalul conversației, vorbele frumoase pe care cei doi și le-au spus l-au scos din minți pe Ion Mihăiță Nicolescu. Acesta a scos cuțitul pe care îl avea la el și i l-a înfipt fetei în spate. Åži-a dat seama ce a făcut și a sunat la 112. Tânăra a fost băgată direct în sala de operație, iar acum starea ei de sănătate este stabilă.
   După cercetarea la fața locului, fostul iubit al fetei a ajuns la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru a fi audiat. El a recunoscut ce a făcut și a spus că-i pare rău. După ce a povestit ce s-a întâmplat între el și fată, băiatul nu a mai plecat acasă, el fiind dus în arestul IPJ Vrancea, pe numele său fiind emisă ordonanță de reținere. Băiatul este cercetat pentru tentativă de omor. „La data de 29.04.2013 polițiștii din Vidra au fost sesizați de N. Ion Mihăiță, de 22 ani, din comuna Bezdead, județul Dâmbovița, despre faptul că, în aceeași zi, a venit pe raza comunei Vidra pentru a purta o discuție cu fosta sa prietenă, Z. Manuela Luciana, de 18 ani, și pe fondul geloziei a lovit-o cu un cuțit (înjunghiere). Echipa de cercetare complexă deplasată la fața locului a stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă. În cauză s-a dispus măsura reținerii suspectului pentru 24 de ore, iar la data de 30.04.2013, acesta a fost prezentat instanței de judecată cu pro-punere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?