Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Handbal – Extrema stângă Filip Marijanovic, la CSM Focșani 2007!

Campionatul Ligii Naționale 2019-2020 s-a încheiat în mod oficial. Echipele își fac analizele cuvenite pentru a vedea ce au de făcut pentru a continua – și a reliza performanță – în viitoarea ediție de campionat, inclusiv a face modificările de lot necesare. Conducerea CSM Focșani 2007 a ales să-și întărească lotul prin transferarea jucătorului Filip Marijanovic. Handbalistul nou venit la CSM 2007 a semnat pentru două sezoane. Este extremă stângă de valoare, sârb, de 31 de ani, și în ultimele 4 campionate a jucat pentru Politehnica Timișoara, pentru care a marcat 175 de goluri în primul sezon, 177 în următorul, 191 în cel de-al treilea și 106 în sezonul recent încheiat. Are 1,89 metri înălțime și 89 kg.

Până la Politehnica Timișoara, a evoluat în Serbia, la RK Metaloplastika Zorka Keramika și Vojvodina. A jucat în Challenge Cup, Cupa EHF și Liga Campionilor și în echipa națională a Serbiei, pentru care a marcat 17 goluri în 23 de partide.
Este un foarte bun executant al loviturilor de la 7 metri, un marcator de mare calitate din extremă și un bun jucător de apărare.
Filip Marijanovic poate aduce un plus de valoare, forță și eficiență în atacul echipei Focșaniului.

Filip Marijanovic mi-a declarat pentru cititorii Monitorului de Vrancea și focșănenii iubitori ai handbalului: ”Sunt foarte bucuros că am semnat cu CSM Focșani 2007. Sperăm că vom avea un sezon bun și vom putea avea rezultate bune în viitor. Am văzut o mulțime de mesaje din partea fanilor, înseamnă că oamenii din Focșani adoră handbalul și asta este important. Este întotdeauna mai bine să joci în fața sălii pline”

Sursa foto: facebook Filip Marijanovic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?