Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Nu toți copiii se nasc, cresc și sunt sănătoși, unii au cancer. Daria are nevoie de noi!

 

Ea este Daria, micuța Daria. A împlinit 6 ani în luna februarie. Ca orice fetiță de vârsta ei visează la prințese, unicorni și baloane de săpun. La asta visează ea, dar nu întodeauna visele au legătură cu viața. În cazul Dariei, viața a hotărât altfel, iar începând cu luna martie, în loc de unicorni și vise, în căpușorul Dariei și-a făcut loc o tumoră malignă.

Mai exact, în data de 14 martie, pe Daria a început să o doară foarte tare capul, prima durere de cap din viața ei, din cei 6 anișori de viață. Mama ei a mers cu Daria la urgențe, iar de aici începe calvarul lor.

Mama Dariei, Cristina Balaitaru:
“Cei de acolo, de la Urgențe, au consultat-o și au spus că este viral, ne-au trimis acasă. Dimineața au revenit durerile, am plecat iar spre spital, au început investigațiile pentru Daria, i s-a făcut control ORL, fund de ochi , totul ieșind bine. La instanțele mele i-au facut tomograf si s-a văzut acea tumoră. Ne-au transferat de urgență către spitalul Bagdasar din București.
În zilele următoare i-au făcut RMN, iar în data de 26 martie a fost operată, deși medicii, până să vină rezultatul histopatologic, m-au asigurat că este vorba despre o tumoră benignă. Rezultatul histopatologic a afirmat altceva, am făcut după acest rezultat si teste imunohistochimice, teste care confirmă malignitatea, dar care pun un alt diagnostic, primul este de TERATOM al doilea de MEDULEOPITELIOM.

Cele 2 diagnostice reprezintă niște tipuri de tumori foarte rare. În literatura de specialitate se estimează că un copil la 100 000 dezvoltă aceste tumori, de data aceasta a fost fetița noastră.

Nu știm ce să cerem sau cui să cerem, suntem oameni onești, am muncit și muncim, vrem doar o șansă pentru fetița noastră.”

Este tot ce vrem toți pentru copiii noștri, șanse, viață. Daria, merită o șansă, o șansă la VIAȚĂ!

Am trimis dosarul Dariei către Germania, cei de acolo ne-au spus că, în urma operației din București, este un rest de tumoră.

Așteptăm cu nerăbdare vești și sperăm să ne accepte transferul în Germania, iar pentru asta avem iar nevoie de sprijinul tuturor, de speranță și viață pentru Daria!

Contul pentru donații este deschis pe numele mamei:
Purcea Constantina Cristina
RO90CECEC001946321051811

Te rugăm, ajută și tu cu o distribuire… pentru Daria fiecare minut, fiecare bănuț contează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?