Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

A fost găsit autorul accidentului mortal de vineri seara, dinspre Nănești

Un comunicat al poliției vrâncene a anunțat, în urmă cu puțin timp, că a fost identificat autorul accidentului mortal din seara de vineri, 10 aprilie. Conform reprezentanților poliției, autorul este un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Măicănești.

„În urma cercetărilor efectuate cu operativitate de polițiști, a fost identificat conducătorul auto implicat în evenimentul rutier din data de 10 aprilie a.c., ora 20.40, în persoana unui bărbat de 63 de ani, din localitatea Măicănești.

Conducatorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit dosar penal, iar cercetarile continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.” (Comunicat IPJ Vrancea, 11 aprilie 2020)

Vă amintim că vineri seară, în jurul orei 20.40, polițiștii au fost sesizați că pe DN 23, la ieșire din localitatea Călieni, pe sensul de mers Focșani către Nănești, lângă o bicicletă, se află un bărbat  căzut pe partea carosabilă. Un echipaj medical sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului.

foto: ziarulunirea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?