Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Firmele vrâncene ajută în lupta contra coronavirusului

Firmele vrâncene se implică și susțin financiar acțiunile de combatere a virusului Covid-19. Ajutoarele companiilor vrâncene sunt direcționate către ONG-urile implicate în campaniile umanitare, în achiziția de echipament medical sau către comunitățile locale unde mii de persoane în vârstă au nevoie de sprijin în această perioadă. Una dintre firmele implicate este compania Premium Porc, care a făcut donații către Crucea Roșie, Spitalul Județean din Focșani dar și pentru susținerea comunităților locale. Nu suntem neputincioși. Zilnic sunt salvați oameni, zi de zi cineva luptă pentru viața altcuiva. De fapt, acești luptători sunt cei mai puternici oameni din lume. Sunt medici și asistente. Primul nostru ajutor a fost către ei. De la primele semne de Covid-19 in România am donat organizațiilor Crucii Roșii din localitățile unde suntem prezenti 24 000 de lei pentru a-i ajuta să lupte împotriva coronavirusului. Am donat Spitalului Focșani 10 concentratoare de oxigen. Mai departe, vom trimite mii de pachete cu alimente de baza persoanelor din comunitățile noastre care se află în carantină, vulnerabile sau persoane singure, în vârstă, pe care nu are cine sa le ajute. Și nu ne vom opri aici. Nu este vorba despre laude. Este vorba despre a spune oamenilor că luptăm #impreuna și că suntem puternici. Așa cum am făcut noi, au făcut mulți alții, au anunțat reprezentanții Premium Porc pe pagina de Facebook.

          Luchi Georgescu, proprietara grupului de firme Vincon Vrancea, Beciul Domnesc și Meda Prod, a făcut o donație de 500 mii lei la teledonul organizat de Antena3 și a lansat un mesaj important pentru antreprenori. Suntem într-o perioadă pentru care nu avem nicio experiență. Este lupta cu viața și trebuie să ne susținem oamenii, pe toți pe care-i știm și pe care nu-i știm. Mesajul meu pentru antreprenori este săși susțină oamenii, pentru că toate afacerile se fac cu oameni. Vincon Vrancea, Beciul Domnesc, Meda Prod, o parte dintre firmele grupului meu, susțin demersurile voastre cu 500.000 de lei, a declarat Luchi Georgescu, în direct, la televiziunea de știri.

Compania de confecții Pandora Prod s-a implicat financiar pentru susținerea Spitalului Județean Focșani iar salariații companiei au lucrat în regim de voluntariat pentru a realiza halate de protecție pentru angajații UPU. Gestul salariaților Pandora a avut loc în contextul în care compania a decis închiderea temporară a activității la fabrica din Focșani începând din 27 martie. Le mulțumim tuturor angajaților noștri pentru responsabilitate și pentru spiritul de #echipa de care dau dovadă în această perioadă!,  anunțat reprezentanții Pandora Prod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?