Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Liceul Tehnologic “Alexandru Ioan Cuza” Panciu la ceas aniversar

Ne apropiem cu pași repezi de o Zi Mare pentru noi, ziua de 24 Ianuarie, acel moment istoric în care românii au decis altfel decât hotărâseră marile puteri garante: să-și aleagă un singur domn, în persoana lui „Alexandru Ioan Cuza”.Cum cu mândrie, liceul nostru îi poartă numele, din anul 2010, adresăm invitația de a participa la manifestările dedicate zilelor liceului nostru, care vor avea loc în data de 23-24 ianuarie 2020.
Aceste zile au pentru noi, cadrele didactice ale liceului, dar și pentru elevii și părinții acestora o dublă semnificație:în primul rând, aniversăm 164 de ani de învățământ păncean, timp în care generații de brave cadre didactice au dat tot ce-au avut mai bun din experiența și lumina cunoașterii, arzând ca o candelă vie pe altarul sacru al educației, al dăruirii și al formării de Oameni care să construiască un viitor României pe care noi astăzi o sărbătorim.
În al doilea rând, suntem mândri că purtăm numele domnitorului Unirii de la 1859 și manifestările zilelor Liceului Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” Panciu sunt dedicate indubitabil construirii României Centenare. Inaugurăm Conferințele Unirii, având ca invitați cadre didactice, atât din mediul universitar, cât si de la nivel preuniversitar, oameni de presă, reprezentanți ai ISJ Vrancea și ai comunității locale.
Vă așteptăm pe toți cei care sunteți legați spiritual de istoria școlii păncene, foști elevi, cadre didactice care ați format generații de elevi ce vă datorează succesele în cariera lor, părinții elevilor și, bineînțeles, elevi și cadrele didactice actuale.

Comunicat de presă, Conducerea Liceului Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” Panciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?