Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Bătrân găsit MORT în casă, trupul prezenta urme de ÎNJUNGHIERE

Un septuagenar din comuna Cîmpuri a fost găsit decedat ieri, în locuinţa sa. Trupul neînsufleţit prezenta urme de violenţă şi, iniţial, s-a crezut că bărbatul şi-a pus capăt zilelor. Acesta avea pe corp răni provocate prin înjunghiere. „Prin apel 112 s-a sesizat faptul că în localitatea Cîmpuri a fost identificat un bărbat de 71 de ani, decedat în locuinţă. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de moarte suspectă. Trupul neînsufleţit prezenta urme ce par a fi produse prin automutilare, urmând ca după expertiza medico-legală să se stabilească cu exactitate modul şi împrejurările în care s-a propus evenimentul”, au transmis iniţial reprezentanţii IPJ Vrancea.

S-a crezut că septuagenarul s-a sinucis, într-un mod mai puţin obişnuit, mai ales că avea răni provocate prin înjunghiere, întrucât ar fi afirmat de mai multe ori, către diferite persoane din localitate, că îşi va pune capăt zilelor.

Ulterior, o cercetare mai amănunţită a locului faptei a scos la iveală mai multe indicii care au schimbat cursul anchetei. Astfel, dacă iniţial se vorbea despre un dosar penal de moarte suspectă, mai târziu acesta s-a transformat într-un dosar de omor. La locuinţa bătrânului din comuna Cîmpuri au ajuns un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, dar şi mai mulţi poliţişti, care au făcut verificări mai ample pentru a stabili ce i s-a întâmplat septuagenarului. Totodată, anchetatorii aşteaptă şi concluziile medico-legale pentru a şti cu exactitate cauza morţii bărbatului.

Oameni din comună spun că bătrânul nu şi-a luat viaţa, el fiind de fapt omorât. Aceleaşi persoane spun că bătrânul ar fi fost victima unei infracţiuni de omor, iar mobilul acesteia ar fi fost o sumă de bani.

Rămâne ca procurorul de caz şi poliţistii să verifice toate informaţiile, să discute cu persoanele apropiate victimei pentru a afla cine o vizita pe aceasta şi cine ar fi vrut să-i facă rău şi astfel să ajungă la cel sau cei care i-ar fi putut luat viaţa.

Până aseară la ora 20.00 nicio persoană nu fusese reţinută în acest caz, verificările la faţa locului durând până târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?