Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO și GALERIE FOTO: Peste ȘASE MII de lei dăruiți de comunitatea din Câmpuri lui Teo, băiețelul bolnav de cancer

Atunci când dorința de a face bine este creionată de dascăli și preoți cu har, iese magie!

ŞCOALA GIMNAZIALĂ CÂMPURI, prin profesori coordonatori Prof. Condrat Cristina, Prof. Popa Nadia, alături de BISERICA ,,SF. DIMITRIE – IZVORÂTORUL DE MIR”, Pr.Paroh, Popa Dănuț, au derulat proiectul “SPERANȚĂ DE CRĂCIUN – MAI DARNIC, MAI BUN”. Ei au înțeles că magia vine de la oameni, iar dacă ne unim forțele, binele va birui. Astfel că, împreună cu cadrele didactice, elevii au confecționat aranjamanete de Crăciun, aranjamente care au fost vândute, iar banii din vânzarea lor au depășit suma de 3000 lei! Însă ei nu au renunțat și au început să meargă și cu colindul pe la ferestrele localnicilor, asă că au mai strâns încă 3122 lei, din donații.

Coordonatorul și omul de suflet al proiectului, a fost Cristina. Un dascăl desăvârșit, o mamă care la rândul ei a avut copila grav bolnavă. Cristina a învățat că orice mamă face din imposibil, posibil, când este vorba de copilul ei, așa că nu putea rămâne indiferentă în fața cancerului, la durerea sfâșietoarea a Marianei, mama micuțului Teo, puiul de om pentru care luptă o comunitate întreagă!

Iată cuvintele așternute de Prof. Cristina Condrat:

“Teodor este un băiețel de nici 3 anișori cu un diagnostic greu. Un diagnostic precum cancerul, este foarte greu de acceptat atât pentru pacient dar mai ales pentru familie. Un părinte face totul pentru copilul său, dar deseori, obosește. De aceea, ONG-urile precum Asociația Hope and Love for Life, (coordonată de Corina Baraghin Momanu ), oferă un real sprijin atât moral, financiar (strângere de donații), cât și transfer medical la clinici în străinătate.( Iar transferul unui bolnav în străinătate nu se realizează deloc ușor.)

Teo a plecat în Germania cu ajutorul acestei asociații. În prag de Sfinte Sărbători, colectivul de profesori și elevi ai Școlii Gimnaziale Câmpuri, împreună cu întreaga comunitate, au făcut, mici sau mai mari, donații pentru Teo. Când am inițiat proiectul nu ne așteptam la o susținere atât de mare și nici strângerea acestei sume, 6.122 lei.

Mă înclin cu respect în fața dumneavoastră și vă mulțumesc, pentru că ați fost alături de noi. L-ați primit pe Hristos în casele dumneavoastră prin colindele elevilor noștri, ați donat, ați cumpărat ornamente de Crăciun sau pur și simplu, ați spus un gând bun, o rugăciune.

Vă mulțumim! Sărbători liniștite și binecuvântate, vă dorim!”

Și noi vă mulțumim, dragi copii, părinți, profesori și duhovnicului satului Câmpuri!

Teo, luptă micuțule, în lupta împotriva cancerului ai atât de mulți aliați!

Nu uitați să donați, Teo are nevoie de noi! El a fost transferat la o clinică din Germania! De astăzi începe primele ședințe de chimioterapie!

Donații pentru Teo pot fi făcute astfel:

Titular cont: Goru Mariana (mama)

Cont IBAN: RO61BRDE400SV38311834000 (lei)

Cont IBAN:RO57BRDE400SV38311914000 (euro)

Mai multe despre Teo și lupta pe care o duce cu boala la numai 2 anișori, puteți (re)citi accesând linkul – https://bit.ly/2sVe85G

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?