Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

FOTO: Un an de la înmormântarea lui Georgel Spătaru, primarul comunei Vintileasca

În urmă cu un an, pe un ger cumplit, Georgel Spătaru, primarul comunei Vintileasca și Dumitru (Mitică) Băcioiu, șeful SVSU din localitate, fost viceprimar, erau conduși pe ultimul drum de peste o mie de persoane.

Reamintim că Georgel Spătaru s-a stins din viață într-un cumplit accident rutier care s-a produs pe 14 decembrie 2018, în județul Brăila. Alături de el, în mașină se afla Dumitru Băcioiu, care de asemeni, a decedat. Mașina în care se aflau cei doi a fost izbită frontal de un autoturism ce a intrat pe contrasens. Edilul plecase împreună cu șeful SVSU către Centrul Regional, în interes de serviciu. În urma impactului, mașina în care se aflau primarul și șeful SVSU Vintileasca a luat foc și a ars în totalitate, imediat după ce șoferul și pasagerul au fost scoși din mașină de participanții la trafic. Au avut parte de o moarte fulgerătoare care a produs suferință enormă familiei și cunoscuților.

La înmormântarea acestora, au fost prezenți președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, vicepreședintele CJ, Dănuț Cristian, primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, Sorin Hornea, prefectul județului de la acea vreme, întreaga conducere a ISU Vrancea, șefi ai instituțiilor publice din Vrancea, consilieri județeni, primari și viceprimari ai localităților vrâncene, dar și câțiva primari din localități situate în județul Buzău.

Îi vom păstra mereu în suflete un pios omagiu și ne vom aminti mereu de figura zâmbitoare cu care întâmpina pe oricine. Georgel Spătaru a fost și va rămâne unul dintre cei mai buni primari pe care i-a avut județul Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?