Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!” – Mădălina și Ana Maria, două fetițe pe la care Moșul a uitat să treacă – Scrisorile nr. 14 și 15

Mădălina este singurul membru al familiei care știe să scrie și să citească. Sunt 4 copii: Mădălina 10 ani, Ioana 7 ani, Mihai 6 ani, Ana Maria 4 ani. Mama lor nu știe să scrie sau să citească, astfel că și Mădălina greșește frecvent pentru că nu are cine să îi corecteze temele sau să o îndrume.

Sunt atât de săraci încât nici nu aș sti ce să cer pentru ei, au nevoie de o mașină de spălat, au nevoie de haine, de alimente, de copilărie. Da, ați citit bine, de copilărie. Ei sunt săraci, s-au născut din niște părinți extrem de săraci, dar muncitori. Au primit de la primărie un teren pe care au reușit să-și ridice două camere, au primit mobilă uzată, au primit un aragaz și au transformat 4 pereți din BCA în casă, în acasă. Vă rog, în afară de alimente de bază, să vă gândiți la copilăria lor, au nevoie de dulciuri, de jucării, au nevoie să le redăm copilăria. Iată, dragi spiriduși, ce ne cer, Mădalina și Ana Maria:

Scrisoarea nr. 14 – Mădalina

“Dragă Moșule,

Mă numesc Mădălina Mihaela și am 10 ani și sunt în clasa a lll-a. Aș dori de la tine să primesc anul acesta o bicicletă, o păpușă SoyLuna și să fiu sănătoasă! Te aștept cu drag!”

Scrisoarea nr. 15 – Ana Maria

“Dragă Moșule,

Mă numesc Ana Maria și am 4 ani și aș dori de Crăciun să îmi aduci haine și încălțări de iarnă, jucării, o trotinetă și dulciuri!”

Dragă Moșule, roagă-i pe spiriduși să le aducă și copilărie și fericire, că tare mai sunt triști și săraci.

Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – http://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a le ajuta.

Monitorul de Vrancea și Asociația Hope and Love for Life reiau campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”, inițiată anul trecut, pentru a aduce bucurie și speranță copiilor aflați în nevoie. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?