“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!” – Alexandru și Roxana, doi frățiori săraci în așteptarea lui Moș Crăciun – Scrisorile nr. 16 și 17

0
431

Alexandru și Roxana sunt frățiorii lui Luca, copilul care ne-a trimis scrisoarea nr.7. Familia lor este una modestă, nu au o casă a lor, stau cu chirie și se mută destul de des, de multe ori deoarece pur și simplu nu se ajung cu banii și întârzie cu plata chiriei. Oana, mama celor trei, nu muncește, nici nu ar avea cum cu trei copii mici. Tatăl muncește ca zilier pe unde apucă și dacă apucă și ce mai iau alocația copiilor. Le este destul de greu, însă niciodată nu s-au gândit să-i lase în grija statului. Sunt trei copii cu multe lipsuri, trei copii fără copilărie! Iată ce ne cer frățiorii lui Luca, Alexandru și Roxana!

Scrisoarea nr.16 Alexandru

“Dragă Moșule,

Mă numesc Alexandru, am 6 ani și sunt la grupa 0. Nu știu să scriu, dar îmi scrie un frățior de-al meu mai mare. Îmi doresc și eu un pistol de jucărie și dulciuri și de îmbrăcat. Vă mulțumesc frumos,

Cu drag, Alexandru!”

Scrisoarea nr. 17 – Roxana:

“Dragă Moșule,

Mă numesc Roxana, am 5 ani și sunt la grădiniță. Nu știu să scriu, dar îmi scrie un frate mai mare. Mi-aș dori și eu de îmbrăcat și jucării și dulciuri. Vă mulțumesc!

Cu drag, Roxana”

Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – http://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-i ajuta.

Monitorul de Vrancea și Asociația Hope and Love for Life reiau campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”, inițiată anul trecut, pentru a aduce bucurie și speranță copiilor aflați în nevoie. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here