Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Șah – Sportivi de la CSM Focșani 2007, rezultate foarte bune în concursuri la Buzău și Huși!

  • Urmează campionate județene la Sala Polivalentă din Focșani și la Adjud și ”Cupa Sărbătorilor de Iarnă” la Pufești

Doi jucători juniori de la CSM Focșani 2007 au participat cu succes, sâmbătă, 7 decembrie, la ”Cupa Moș Nicolae”, editia a III – a, organizată la sediul Protopopiatului din municipiul Huși. Turneul a fost organizat cu sprijinul și binecuvântarea P.S. Părinte Ignatie, Episcop al Hușilor. La acest concurs au participat un 150 de juniori cu vârsta sub 13 ani. Juniorii focșăneni au obținut următoarele rezultate: Adelin-Ștefan Dăscălescu, locul 1 la juniori U10 și locul 2 în clasamentul general cu 5 puncte; Giulia Lungu, locul 1 la fete și locul 6 în clasamentul general cu 4 puncte.

În ziua de 1 Decembrie, David-Mihai Andrei, junior U10 la CSM Focșani 2007, a participat la ”Cupa 1 Decembrie”, organizată în municipiul Buzău unde a ocupat locul 2 în clasamentul general cu 5 puncte din 7 runde de joc.

Chiar dacă ne apropiem de sfârșitul anului, activitatea organizatorică din Vrancea la ramura de sport șah este în plină desfășurare, seniorii sau juniorii putând participa în Vrancea la câteva competiții din calendarul județean al AJ Șah Vrancea din anul 2019 susținut de DJST Vrancea și CSM Focșani 2007.

– La 14 decembrie, la Focșani (Sala Sporturilor Vrancea) vor avea loc două concursuri: Campionatul Județean de Șah 2019 pentru juniori la șah rapid, pe parcursul a 7 runde, începând cu ora 10:00, omologare FR Șah și FIDE, participă juniori legitimați la cluburi din Vrancea; Campionatul Județean de Șah 2019 pentru juniori la șah blitz, pe parcursul a 7 runde, începând cu ora 16:00, omologare FR Șah și FIDE, participă juniori legitimați la cluburi din Vrancea;

-În ziua de 15 decembrie, la Adjud (Colegiul Național Emil Botta) se vor desfășura Campionatul Județean de Șah 2019 pentru seniori la șah rapid, pe parcursul a 7 runde, începând cu ora 10:00, omologare FR Șah și FIDE – participă seniori legitimați la cluburi din Vrancea și Campionatul Județean de Șah pentru seniori 2019 la șah blitz, pe parcursul a 7 runde, începând cu ora 16:00, omologare FR Șah și FIDE – participă seniori legitimați la cluburi din Vrancea;

– În ziua de 20 decembrie, la Școala gimnazială din Pufești, prin implicarea nemijlocită a conducerii școlii, va avea loc tradiționalul concurs de șah ”Cupa Sărbătorilor de Iarnă”, pe parcursul a 7 runde, începând cu ora 10:00 – participă elevi din clasele I – VIII de la școala din localitate, dar și alți elevi jucători de perspectivă invitați din localitățile limitrofe.

Mihai STRÎMBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?