Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Handbal, Liga Națională – Meci pentru o vacanță liniștită!

*CSM Focșani 2007 – CSM Făgăraș astăzi, 12 decembrie, de la ora 18:30, Sala Polivalentă

A venit ziua ultimului meci din acest an al handbaliștilor de la CSM Focșani 2007. Ar fi putut fi penultimul dacă arbitrii și observatorul jocului de duminică, din Cupa României, dintre focșăneni și Potaissa Turda ar fi lăsat lucrurile să curgă pe teren în logica disputei sportive. Nu s-a întâmplat acest lucru și jucătorii Focșaniului vor intra în vacanță mai devreme decât și-ar fi dorit! Până atunci, însă vor avea o nouă dispută cu grad de dificultate ridicat, așa cum au fost toate cu CSM Făgăraș, cu care vor juca în această seară, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă.

Gazdele vin la meciul cu făgărășenii cu frustrarea generată nu atât de eliminarea din Cupă, cât de maniera în care aceasta s-a produs. Și este de așteptat să joace la cel mai bun nivel al lor – cel puțin tot atât de bine ca în meciurile cu Dinamo și Potaissa – pentru a câștiga. Și a rămâne în grupul formațiilor care se bat la play-off! O victoria astă seară le-a urca activul la 22 de puncte, ceea ce ar fi o bună zestre după tur și o etapă din retur. În prima etapă a ediției de campionat actuale, la Făgăraș, s-au impus focșănenii, scor, 20-17 pentru ei, însă între timp făgărășenii au crescut ca forță de joc și au câștigat în fața a două dintre echipele foarte puternice ale campionatului – Steaua București și Potaissa Turda, pe teren propriu.

În ultima perioadă, în deplasare, au pierdut cu Dinamo, dar asta nu se pune, și au fost întrecuți la limită de Minaur Baia Mare. Au deci, forța să pună probleme pe teren străin. În ultimele cinci întâlniri cu CSM Focșani 2007, Făgărașul a pierdut, indiferent dacă a jucat acasă ori în Polivalenta focșăneană. Cred că și de această dată va fi la fel dacă gazdele își vor dori foarte tare să câștige. Au pentru aceasta valoare individuală și de grup, au susținerea unui public așa cum nu prea se găsește în țară. Și au motivația dată de obiectivul de intrare în play-off la finalul campionatului. Ceea ce presupune abordarea la câștig a fiecărui meci, indiferent de valoarea adversarului! Întâlnirea va fi arbitrată de Mihai Pîrvu, din București, Mihai Potîrniche, din Buzău, iar observarea va fi asigurată de Ioan Ciobanu, din Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?