Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Fotbal – Victoria Gugești, la baraj, cu lotul subțiat de Covid!

 

Cinci jucători au ieșit pozitivi la testul Covid la a doua testare

Un Comunicat publicat pe site-ul AJF Vrancea, updatat, anunță că Victoria Gugești va juca meciurile de baraj de la Râmnicu Sărat, deși gugeștenii au cerut amânarea pentru că au mai mulți jucători confirmați cu Covid, în urma testelor făcute la DSP Vrancea.

Comunicatul inițial: ”Victoria Gugești a solicitat amânarea meciurilor de baraj pentru promovare în liga a treia. În urma testărilor COVID realizate de echipa CSL Victoria Gugești în vedrea disputării meciurilor de baraj pentru promovare în liga a treia, rezultatele arată că șase persoane sunt pozitive, lucru ce reiese din buletinele DSP Vrancea. De asemenea, restul componenților lotului au avut contact direct, la antrenamentul echipei, luni 27 iulie 2020, cu trei dintre jucătorii declarați pozitiv, după ce la prima testare, din 23 iulie, aceștia au avut rezultat negativ. Cei trei au fost prezenți la antrenamentul echipei de luni, în condițiile în care rezultatul lor din 23 iulie 2020 era negativ. Ulterior, rezultatul celor trei, la a doua testare, a fost pozitiv. În acest sens, Victoria Gugești a solicitat amânarea meciurilor de baraj pentru promovare în liga a treia pentru o dată ulterioară. CSL Victoria Gugești urma să joace sâmbătă 1 august, ora 17.30, cu Avântul Valea Mărului, pe stadionul din Râmnicu Sărat, iar miercuri 5 august, tot de la ora 17.30 cu Sportul Chiscani.
Update: FRF a decis ca jocurile de baraj să se desfășoare conform programului inițial. Victoria Gugești se va prezenta la meciurile de baraj cu jucătorii apți. Primul meci va avea loc sîmbătă, de la ora 17.30, la Rm. Sărat, în compania celor de la Avantul Valea Mărului”.

Președintele CSL Gugești, Cosmin Talpan mi-a declarat că a cerut amânarea, care nu a fost acceptată și, ca urmare, echipa se va prezenta la baraj. ”Avem 16 jucători în lot, sunt fotbaliști buni, și ne vom bate la promovare. La nevoie jucăm și într-un picior și, poate, reușim, ca să fie și mai frumos”. Echipa va fi condusă de pe bancă de Octavian Bucătaru care s-a arătat optimist, este adevărat, rezervat, pentru că îi vor lipsi cinci jucători, toți, importanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?