Bărbat fugit cu mașina din arestul la domiciliu; șoferul mașinii nu avea permis și consumase alcool!

0
1506

La data de 27 noiembrie a.c., ora 18.40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Odobești au depistat pe raza comunei Bolotești un autoturism condus de un bărbat, din comuna Vidra, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Totodată, cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Din verificările efectuate s-a stabilit și faptul că autoturismul respectiv aparține unui alt bărbat, care i-ar fi încredințat autoturismul conducătorului auto, deși ar fi cunoscut faptul că nu deține permis de conducere.
De asemenea, în autoturism se mai afla un bărbat, împotriva căruia fusese dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Față de acesta va fi sesizată instanța de judecată, în vederea înlocuirii măsurii de arest la domiciliu cu măsura arestului preventiv.

În cauză au fost întocmite dosare penale, atât conducătorului auto, cât și persoanei care i-ar fi încredințat autoturismul. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 335, al. 1 și 3 din Codul penal.

Comunicat IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here