Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Baschet, Liga Națională – Joc greu pentru gazde!

CSM Focșani 2007 – ABC Athletic Constanța astăzi, 1 noiembrie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă.

Baschetbaliștii de Ligă Națională ai CSM Focșani 2007 vor juca astăzi, 1 noiembrie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă, în compania constănțenilor de la ABC Athletic. Va fi un meci din etapa a patra a ediției 2019 – 2020 a campionatului.

În primele trei runde, fiecare dintre cele două partenere de întrecere de astăzi a câștigat câte două partide, câte una acasă și în deplasare, și a pierdut câte una, pe terenul adversarei. CSM 2007 și Athletic au același număr de puncte, focșănenii ocupând locul al treilea iar oaspeții lor fiind pe poziția a cincea, departajarea fiind făcută de coșaveraj. Cele două formații s-au mai întâlnit în jocuri amicale, de fiecare dată gazdele obținând victoria. Cum în campionat au evoluat în serii valorice diferite, nu au disputat până acum meciuri oficiale, cele care dau imaginea valorii reale – ori cât mai apropiată de cea reală.

Este dificil de apreciat care sunt șansele ca una ori alta dintre formațiile care se întâlnesc astăzi în Polivalentă să se impună. Antecedentele la care am făcut referire indică o confruntare echilibrată. Un joc greu pentru focșăneni care își doresc victoria. Și care vor juca pentru a câștiga în fața publicului care le este mereu alături. Și care merită un spectacol baschetbalistic frumos și un rezultat bun!

Pentru Athletic Constanța va juca fostul pivot al CSM 2007 din campionatul trecut, Kyle Kilgore, jucător valoros, care poate poate avea contribuție consistentă la producția de puncte a formației sale. La Athletic evoluează patru dintre componenții de bază din sezonul trecut, ceea ce-i conferă omogenitate și o bună forță de joc.

La CSM Focșani 2007 nu vor putea juca nici de această dată Alin Olaru, în refacere după o accidentare, și Dorde Simeunovic, încă în așteptarea permisului de muncă. Ambii sunt baschetbaliști de foarte bună calitate a căror prezență în teren ar fi constituit un atu important în tentativa CSM 2007 de a câștiga întâlnirea de astăzi. Gazdele au, totuși, o formulă de joc în care nou veniții Donovan Smith, Jabari Craig și Akim Mitchell, s-au integrat repede și care, împreună cu căpitanul Cătălin Petrișor, Cameron Cornelius, Cristian Popa și tinerii lor colegi veniți de la juniori – Theodor Crăciun, David Antonescu, Alexandru Bratosin, Denis Miron, Rareș Cristea au forța să obțină încă o victorie cu care să-și consolideze poziția în partea de sus a clasamentului grupei B!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?