Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Mulțumesc celor care au donat pentru Mara! Haideți să câștigăm lupta, donând în continuare!

Mara are doar 9 ani! Tu ai putea să îi spui copilului tău că nu va mai crește, că atât este experiența lui printre păsări, raze de soare, iarba umedă de dimineața și brațele mamei?! Nici mama ei nu poate, iar noi continuăm lupta! Astăzi vorbim despre micuța Mara și omenie.

În spatele fiecărui caz văzut în treacăt pe Facebook este munca oamenilor, uneori nici nu mai avem răbdare să citim povestea, dăm mai departe, știm deja câți copii bolnavi sunt peste tot în lume, mai vedem unul… Însă dincolo de nebunia din online, de veninul aruncat către politică, către orice, când este vorba despre viață, se construiesc comunități vrednice de toată lauda, capabile să scoată un copil din ghearele morții, să ajute un bătrân sau să încalțe un copil.

Acum, comunitatea Asociației Hope and Love for Life are cazul Marei, povestea ei o puteți reciti accesând linkul – https://bit.ly/35Qsfs9

În jurul Marei, micuța de 9 ani, s-a strâns o armată de oameni, fiecare vine cu o idee, fiecare ne împărtășește o experiență, iar mai departe de asta oamenii au înțeles că Mara are nevoie de viață și de bani.

Cancerul Marei, sarcomul Ewing, nu prea ne lasă să ne gândim și să alegem din zeci de cazuri, cursa pentru viață este contracronometru, iar noi nu vrem ca Mara să piardă lupta. Cancerul și-a întins ghearele și în ficatul și plămânii micuței noastre, unde a semănat metastaze.

Oamenii au înțeles, au donat și donează, Mara trebuie să plece pentru tratament și terapii în altă țară, dat fiind faptul că are metastaze, momentan tumora nu este operabilă, astfel se va face un plan de tratament și conduită medicală.

România a spus 6 luni, noi spunem nu! Și noi suntem România, iar Mara trebuie să ne scrie în fiecare an de acum încolo și să împărtășească din experiențele ei de copil, adolescent și adult! Te vom citi, draga noastră Mara, și vom ști că suntem parte din povestea și trecutul tău.

Așteptăm și alti oameni să se alăture Marei și nouă, împreună putem să o salvăm pe Mara!

Mulțumim pentru donații:

Diacarn Food 5.000,00 lei,

Comcereal Vrancea 5.000,00 lei,

Eveline Textile 2.000,00 lei,

Altdorf Tehnik 1.000,00 lei,

Hanul lui Ureche 1.000,00 lei

Vă așteptăm și pe dumneavoastră alături de Mara!

Mulțumesc tuturor celor din comunitatea Asociatiei Hope and Love for Life, sunteți magici și faceți magie! Mulțumesc pentru strădanie, pentru luptă și pentru dăruire!

Mulțumesc tuturor celor care au donat o sumă cât de mică! Ei au înțeles că depinde de noi să fim parte din magie! Alături de Mara!

Puteți dona direct în contul mamei sau în contul Marei:

Cont în euro:

Titular cont: Tania Precup

RO65PIRB1700157128003000

Cont deschis la First Bank

Cont lei:

Titular cont: Mara Precup

IBAN: RO06PIRB1700550289001000.

Cont deschis la First Bank

Puteți dona direct pe platforma online, accesând:

https://www.facebook.com/donate/573993003339958/?fundraiser_source=external_url

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?