Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

VIDEO: „Carpe diem‟, noua piesă a vrânceanului Adrian Cazacu, lansată în colaborare cu Pacha Man

Povestea lui Adrian Cazacu a început în liceu, pe vremea când tânărul vrâncean compunea poezii pentru a-și exterioriza trăirile. La început, nimeni nu părea să-l ia în serios și să-i aprecieze munca, însă acest lucru nu l-a demoralizat. La scurt timp, Adrian Cazacu a transformat poezia în muzică, iar acum se poate mândri cu faptul că a lansat cea de-a doua piesă alături de Pacha Man. „Cred că dorința de a face muzică a apărut cumva din copilărie, doar că mi-am făcut curaj foarte greu să prezint latura asta a mea și altor oameni. Îmi place să mă las purtat de valurile vieții și să scriu despre întâmplări adevărate. Mi se pare cel mai corect față de ascultători să prezint povești reale. Ca să rezum, viața este muza mea. Cazacov a apărut când aveam 20 de ani. El exista acolo de mult, de foarte mult timp, doar că, mediul în care m-am dezvoltat, nu aveai voie să ieși din tipar, iar când s-a întâmplat a fost un șoc pentru toți apropiații, care mă sfătuiau să renunț, să nu pic în penibil. Se amuzau grozav pe seama mea‟, spune Adrian Cazacu.

Tânărul în vârstă de 26 de ani își împarte acum timpul între pasiunea pentru versuri, muzică și facultate, fiind student la Universitatea Arden, Birmingham. Anul acesta, chiar de ziua lui, Adrian Cazacu a încărcat pe canalul său de Youtube o nouă piesă în colaborare cu Pacha Man, „Carpe diem‟. „Piesa cu Pacha a ieșit pe 30 noiembrie, de ziua mea, însă era gata de un an. Avem foarte multe piese terminate, gata să iasă la suprafață. Am descoperit că lucrăm foarte repede și eficient împreună, încă de la prima colaborare. Este o chimie pe care n-am mai avut-o cu niciun artist în 5 ani de când fac muzică. Strofele mele au fost filmate în Anglia, iar rastamanul a filmat în București, unde am venit și eu ulterior să filmăm și împreună. Versurile sunt scrise de mine, iar Pacha a realizat linia melodică a refrenului‟, adaugă Adrian Cazacu.

Așa cum i-a plăcut de la început, tânărul surprinde în versurile sale realitatea lumii care ne înconjoară. „«Carpe diem» reprezintă o piesă reală, realizată într-un moment de relaxare totală din viața mea. Mare parte din întâmplările povestite sunt trăite pe viu de către mine, iar câteva sunt întâmplări pe care le-am simțit prin prisma apropiaților care s-au trezit în diverse situații de-a lungul timpului, în funcție de deciziile luate. Mesajul piesei este cât se poate de ironic, dar asumat de către mine, respectiv Pacha. Totul este prezentat la modul la care eu zic: «fură, dar o să ajungi la pușcărie» sau «droghează-te, dar o să ajungi la nebuni». Sunt subiecte care stârnesc interes în rândul tinerilor care doresc să demonstreze sau să experimenteze chestii noi, și nu ar fi corect să li se zică: «NU AI VOIE ASTA, SAU ASTA, SAU ASTA» eu încerc să le prezint riscurile și să educ prin rap. Iar ca o completare și concluzionare, Pacha Man prezintă pe refren faptul că, indiferent de poziția socială, s-a ajuns în punctul în care banii primează și fiecare își urmează interesul indiferent de rănile lăsate apropiaților‟, mai adaugă Adrian Cazacu.

Îi dorim succes în cariera muzicală lui Adrian Cazacu și așteptăm noile proiecte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?