Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO! Aproximativ 700 de copii din Focșani, printre cei 30 de mii care au asistat la meciul România-Norvegia; primarul Misăilă a însoțit delegația focșăneană

720 de persoane, copii până în 14 ani, însoțiți de profesori – unu la zece – și primarul Cristi Valentin Misăilă, au fost ieri seară la București să susțină Naționala de fotbal seniori a României în meciul cu Norvegia, contând pentru calificarea la Campionatul European din 2020. Îmbarcarea a avut loc din Piața Unirii, în autocare și microbuze, puse la dispoziție de Societatea de Transport Local. Primarul Cristi Valentin Misăilă a precizat că în întreaga acțiune de susținere a echipei naționale este vorba doar despre sport! Deplasarea la București a fost oferită de Consiliul Local și Primăria Focșani prin clubul municipalității, CSM Focșani 2007, secțiunea Sportul pentru toți!

Conform Mediafax, având interdicţia de a avea suporterii obişnuiţi pe stadion, Federaţia Română de Fotbal a profitat de propunerea UEFA şi a adunat aproximativ 30.000 de copii pe Arena Naţională, lucru care i-a luat prin surprindere atât pe norvegieni, cât şi pe restul ţărilor. Mai mult, acesta a fost chiar un nou record mondial.

Potrivit Agerpres, selecţionatele României şi Norvegiei au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020 la fotbal. În faţa a aproape 30.000 de copii, România a scăpat printre degete o victorie importantă, dar rămâne în cursa pentru calificare. Alexandru Mitriţă (62) a deschis scorul, dar Alexander Soerloth a egalat în ultimele minute ale partidei (90+2). Tricolorii au ratat un penalty la 0-0, prin George Puşcaş (52).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?