Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Culturism&fitness – CS Ulise Focșani are cinci noi campioni naționali de juniori și master!

  • Clubul focșănean are și doi vicecampioni naționali

Sportivii Clubului Sportiv Ulise Focșani, care au concurat la Campionatul Național de culturism&fitness pentru juniori și master, în perioada 4-6 octombrie, la Sibiu, au obținut cinci titluri de campioni naționali! Alți doi dintre elevii profesorului antrenor Florin Ancuța au obținut medaliile de argint pentru locul al doilea pe care au încheiat competiția.

Au devenit campioni ai României Răzvan Macovei la clasic physique 21- 23 ani, open, Raul Mihai Spătaru, la mens phisique juniori + 178 cm, 16-20 ani, Ionel Statache Ionel, la whellchair dizabilități, Otilia Mihaela Zaharia – la bikini master, peste 45 ani, open și Ion David, la clasic phisique master, open.

Au obținut medalii de argint Ovidiu Istrate, la culturism clasic, 21 – 23 ani, open și Hristudor Dumitriu, la culturism master 80 kg. 50-54 ani.

După competiția de la Sibiu, profesorul Florin Ancuța mi-a declarat că ”După un an de muncă bine calculată, echipa noastră a obținut și recunoașterea valorii, concretizată în locuri pe cele mai înalte trepte ale podiumului. Toate sacrificiile au fost uitate când fiecare dintre ei a primit medaliile de campioni sau vicecampioni ai României. Clubul nostru mulțumește pe această cale tuturor susținătorilor , iar eu personal mulțumesc și sportivilor care s-au comportat ca o adevărată echipă iar coeziunea lor îi face din an în an mai valoroși!”

În continuare vedeți aprecierile profesorului Ancuța referitoare la elevii săi: ”Răzvan Macovei, acum la al treilea titlu, la o categorie open cu sportivi și foarte mari și cu palmares, a arătat că și-a adus corpul la o perfecțiune cu care poate invinge pe oricine; pentru prima oară organizat la un Campionat Național, concursul persoanelor cu dizabilități a foat câștigat de Ionel Statache – cel mai aplaudat – care a făcut echipa noastră și mai completă; Otilia Zaharia, la 47 ani, îsi păstreaza cu detașare și, prin nivelul la care a ajuns, face să fie inclusă în lotul național care va merge la campionatul mondial din Spania; Ion David a avut curajul să participe la o categorie nouă unde sportivii nu se înscriu datorită dificultății. A avut o evoluție foarte bună care i-a adus prima lui medalie de aur; Raul Spătaru i-a fermecat pe arbitri cu frumusetea lui, el făcând parte și din agenția de fotomodele a lui Cătălin Botezatu. A obținut titlul de campion pentru prima dată, iar vârsta lui de 18 ani îl face să promită o carieră frumoasă; Ovidiu Istrate a venit în cea mai bună formă și a atacat titlul de campion național, el fiind anul trecut vicecampion. I-a lipsit un singur punct ca să câștige titlul de campion! În final obținut al doilea titlu consecutiv de vicecampion; Hristudor Dumitriu, la 52 de ani, dupa un an de muncă reușește să-i învingă pe doi dintre ocupanții podiumului și să iasă vicecampion. Pentru creșterea de valoare într-un timp așa scurt a fost felicitat de cei pe care i-a devansat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?