Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO: Tenis – Fetele Focșaniului și-au încheiat evoluția la Vrancea Trophy, după ce au lăsat o foarte bună impresie!

  • Astăzi, turul al doilea la simplu și sferturi de finală la dublu

La Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani a fost, ieri ziua primului tur al probei de simplu. Pentru cei mai mulți dintre spectatorii focșăneni de mare interes au fost meciurile pe care le-au disputat foarte tinerele jucătoare ale Focșaniului, care au fost beneficiare de wild carduri. Pe terenul 1, după ce favorita nr. 3, Laura Schaeder din Germania a eliminat-o cu 6-0, 6-4 pe românca Gabriela Duca, a urmat întâlnirea dintre valoroasa și eleganta Andreea Mitu și rusoaica Victoria Mikhaylova. Andreea a câștigat în două seturi, 6-4, 6-0.

Apoi au intrat pe teren Karola Patricia Bejenaru, de 22 de ani, și Delia Macovei, jucătoarea CSM Focșani 2007, născută în 2004. Delia a avut un joc bun, reușind să câștige câte un game de set, și în multe alte game-uri să fie foarte aproape de adversara ei mult mai experimentată. Ultimul joc al zilei pe terenul 1 a fost cel dintre Maria Daciana Ciubotaru, campioana de juniori de la CSM Focșani 2007, născută în 2005 și Simona Ogescu, născută în 2002. Două jucătoare foarte talentate, în partida cărora a fost etalat un tenis de foarte bună calitate. Maria a reușit un prim set excelent, cu o gamă aproape completă de lovituri, un tenis cu tehnicitate ridicată. Și s-a impus cu 6-2. În seturile următoare, forța superioară în lovituri a Simonei a prevalat în fața tenisului tehnic al unei Marii care a început să cedeze fizic. Ogescu a câștigat cu 2-6, 6-2, 6-2, dar Maria a smuls repetate ropote de aplauze din tribune pentru execuțiile sale de mare efect și rafinament! Maria-Daciana Ciubotaru, o jucătoare ce poate spune curând foarte multe în tenisul feminin juvenil din România! Și care a onorat wildcardul primit de la organizatori.

În celelalte meciuri, au fost firești calificările favoritelor 1, Andreea Amalia Roșca, nr. 2, Iona Gașpar și nr. 7, Andreea Prisăcariu. Favorita 5, moldoveanca Anastasia Vdovenco a ieșit din competiția de simplu.

Astăzi, jocurile vor începe la ora 11:00, pe terenurile 1, 2 și 4. Vor fi meciuri și de simplu și de dublu, toate cu tenismene valoroase de o parte și de alta a fileului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?